.

ΠΟΥ χρωστάμε ΠΩΣ χρωστάμε ΠΟΣΑ χρωστάμε
ΠΟΙΟΙ έφαγαν ΠΩΣ έφαγαν ΠΟΣΑ έφαγαν

Τετάρτη, 4 Μαρτίου 2015

Μα, πόσο ψεύτες ρε πούσ(τ)η μου?!


Ψέμα πρώτο: Ο κ. Πανούσης αρνήθηκε χθες την ύπαρξη του εγγράφου, κάνοντας λόγο για «αποκυήματα νοσηρής φαντασίας», «μονταζιέρες», «προβοκάτσιες» και λοιπές ανοησίες. Η αλήθεια είναι ότι, λίγες ώρες μετά, αποκαλύφθηκε ότι το έγγραφο του υπουργείου ήταν πραγματικό!
Ψέμα δεύτερο: Ο κ. Πανούσης δήλωσε ότι δεν είχε ιδέα για τη διαταγή του υπουργείου του και ότι την απόφαση την είδε από την τηλεόραση. Η αλήθεια είναι ότι η απόφαση ήταν γνωστή στον ίδιο προσωπικά, καθώς και στα υπουργεία Εξωτερικών και Μεταναστευτικής πολιτικής, αλλά και την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ, όπως προκύπτει από το ίδιο το έγγραφο και τις κοινοποιήσεις του.
Ψέμα τρίτο: Ο κ. Πανούσης δηλώνει ότι δεν συμφωνεί με το έγγραφο και το ανακαλεί. Λίγες ώρες μετά, τον αδειάζει η ίδια η συνάδερφός του η Υπουργός Μεταναστευτικής πολιτικής κα Χριστοδουλοπούλου, η οποία δηλώνει ότι το έγγραφο εκφράζει κυβερνητική πολιτική που είχε συναποφασιστεί μεταξύ της ιδίας και του κ. Πανούση, λίγες μέρες πριν, παραπέμποντας σε δελτίο Τύπου με αντίστοιχο περιεχόμενο (που επισυνάπτουμε)!
Ψέμα τέταρτο: Λέει ο κ. Πανούσης ότι το έγγραφο εκδόθηκε με πρωτοβουλία κάποιου υπηρεσιακού παράγοντα. Η αλήθεια είναι ότι η διαταγή αυτή βασίζεται σε προγενέστερες πολιτικές αποφάσεις του υπουργείου του (1604/15/321533 που εκδόθηκε στις 18/2, 1604/15338823 που εκδόθηκε στις 21/02 και 1604/15/371049 που εκδόθηκε στις 27/02). Οφείλει ο υπουργός να δώσει αμέσως στη δημοσιότητα το περιεχόμενο και των τριών αυτών αποφάσεων και να μας πει αν τα έγγραφα αυτά ήταν σε γνώση του.
Και τώρα επί της ουσίας: Ο κ. Πανούσης δεν είπε κουβέντα για το αν τελικά θα συλλαμβάνονται ή όχι και που θα κρατούνται όσοι μετανάστες εισέρχονται από αύριο παράνομα στη χώρα μας. Γιατί η αρμόδια υπουργός κα Χριστοδουλοπούλου δηλώνει ότι ΔΕΝ θα συλλαμβάνονται!
Ο κ. Πανούσης δεν είπε κουβέντα για το πόσες εντολές απέλασης παράνομων μεταναστών έχει αναστείλει τις τελευταίες μέρες. Οφείλει να το κάνει άμεσα, παραθέτοντας συγκεκριμένα στοιχεία!
Ο κ. Πανούσης δεν είπε κουβέντα, για το που βρίσκονται σήμερα όσοι παράνομοι μετανάστες πήραν το εξιτήριο από τα κέντρα κράτησης.
Και κάτι τελευταίο. Ας μην τολμήσει να χρησιμοποιήσει το θέμα αυτό ο κ. Πανούσης για κομματικές διώξεις σε αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ., που το μόνο που έκαναν ήταν να ακολουθήσουν τις εντολές της πολιτικής τους ηγεσίας. Θα μας βρεί απέναντί του!
Επισυνάπτεται η συνέντευξη της κας Χριστοδουλοπούλου στο site newpost που επιβεβαιώνει ότι το περιεχόμενο του εγγράφου αποτελεί κοινή πολιτική απόφαση
Επισυνάπτεται το δελτίο Τύπου του κ. Πανούση και της κας Χριστοδουλοπούλου (17/2/2015) που επιβεβαιώνουν ότι το περιεχόμενο του εγγράφου αποτελεί πολιτική απόφαση

2 σχόλια:

 1. Πάρε μαλάκα νεοέλληνα να φτιάξεις όρεξη, γαμώ το μουνί της πουτάνας της μανούλας σου και του ξεκωλιάρη του πατέρα σου.
  Οι έξυπνοι άνθρωποι πουλάνε την ψυχή τους στον διάβολο έναντι καποιου ανταλλάγματος.
  Να πουληθεί μια ολόκληρη χώρα, έναντι μιας ΥΠΟΣΧΕΣΗΣ ανταλλάγματος, δεν νομίζω ότι έχει ξανασυμβεί ποτέ.
  Λεφτά, διορισμούς και βολέματα δεν θα δείτε ξεκωλιαρέοι, αλλά τα "άλλα" μέτρα, τα καλά, που δεν έχουν δημοσιονομικό κόστος θα τα λουστείτε όλα.
  Δηλαδή και κερατάς, και δαρμένος.
  Και εννοείται βέβαια ότι όλα τα λεγόμενα των υπουργών, υφυπουργών κλπ, είναι στάχτη στα μάτια. Αυτά τα είχαν υποσχεθεί προεκλογικά.
  Βάρα τους αλύπητα ρε Σταύρο, γιατί αυτοί θα φτάσουν τα σύνορα στον Ισθμό.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Κι εχουμε ακόμη πολύ μέχρι τον πάτο! Πες με τρελό αλλά αυτές οι κυβερνήσεις (από τον Ανδρέα μέχρι το παπα-Ανδρέα) στόχο είχαν να ισοπεδωθούν τα πάντα. Δεν εξηγείται αλλιώς, διότι για παράδειγμα η μεταναστευτική πολιτική του Τσίπρα είναι πολιτική αυτοκτονίας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Βρίστε ελεύθερα! Το πολύ-πολύ αν μου σπάτε τ' αρχίδια, να σας διαγράψω το σχόλιο.