.

ΠΟΥ χρωστάμε ΠΩΣ χρωστάμε ΠΟΣΑ χρωστάμε
ΠΟΙΟΙ έφαγαν ΠΩΣ έφαγαν ΠΟΣΑ έφαγαν

Δευτέρα, 23 Μαρτίου 2015

Έφυγε ο ΓΑΠ και ήρθε ο ΠΑΠ!


Τα βλέπετε και τα παρακολουθείτε με τον Κατρούγκαλο. Δεν είναι ο μόνος φυσικά. Από κοντά και ο Ρωμανιάς και ο Μητρόπουλος και κανά δυό άλλοι που έπιαναν πρωϊνό στασίδι στον μαλάκα τον Παπαδάκη και τον άλλο τον γλίτσα τον Αυτιά.
Για να μην τρελαινόμαστε όλοι μαζί, οι Αγωγές των Υπαλλήλων κατά του Δημοσίου, συνολικές είναι και με αυτόν τον τρόπο γίνονται. Δεν μπορεί όμως ο Αντίδικος- δικηγορος Κατρούγκαλος να έχει Αντίδικο τον Υπουργό Κατρούγκαλο! 
Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα!
Χώρια που ο μαλάκας πήγε να μπλέξει και τον Πάκη. (ένας είναι ο Πάκης!). Τι σκατά Καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου είναι που δεν ήξερε ότι από το 2001 υπήρχε ασυμβίβαστο της Βουλευτικής ιδιότητας και οι Βουλευτές δεν εργάζονταν, αλλοτρίως! Μαζί τους και Πάκης!
Μάλλον η χώρα είναι σε κατάσταση γενικευμένης παράκρουσης. Ο Έλληνας πρωθυπουργός στέλνει μια επιστολή που τι λέει?
Λέει ότι ανέβηκε στην εξουσία και ζήτησε να αλλάξουν όλα και να μην δεσμευτεί για τίποτα από αυτά που δέσμευαν την προηγούμενη κυβέρνηση. Από την άλλη εγκαλεί τους εταίρους ότι δεν εκπληρώνουν τις δεσμεύσεις που έχουν κάνει .... με την προηγούμενη κυβέρνηση!
Μιλάμε για την απόλυτη ξεφτίλα, ο Έλληνας πρωθυπουργός παραδέχεται ότι το σχέδιο του ήταν να μην εκπληρώσει από την μεριά του τίποτα νομίζοντας ότι οι εταίροι θα ένιωθαν δεσμευμένοι να εκπληρώσουν αυτοί στο ακέραιο το δικό τους κομμάτι της συμφωνίας.
Αυτό τον εκτός τόπου και χρόνου τρόπο διαπραγμάτευσης τον πούλησε πριν της εκλογές κατά κόρον και ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Καμμένος. Αν ρωτούσες κάποιον ΣΥΡΙΖΑίο ή κάποιον ψεκασμένο που θα βρούμε τα λεφτά αν πούμε στους εταίρους να πάνε να κουρευτούνε, αυτοί απαντούσαν ότι οι εταίροι δεν μπορούν να μας διακόψουν την χρηματοδότηση γιατί τους δεσμεύουν οι υπογραφές που έχουν βάλει στις συνθήκες. Δηλαδή εμείς θα τις σκίζαμε τις συνθήκες αλλά οι εταίροι μας θα ένιωθαν υποχρεωμένοι να τις σεβαστούν.
Η επιστολή Τσίπρα τι αποδεικνύει? Ότι το χαζό επιχείρημα του τελευταίου ψεκασμένου το πιστεύει και ο ίδιος.Και μάλιστα παραπονιέται στην Merkel που δεν του κάνει το χατίρι.
"Με την επιστολή αυτή, σας καλώ να μην επιτρέψετε ένα μικρό ζήτημα ρευστότητας και μια ορισμένη 'θεσμική αδράνεια' να μετατραπούν σε ένα ευρύ πρόβλημα για την Ελλάδα και για την Ευρώπη"
Ο άνθρωπος νομίζει (ή μήπως μαζί του το νομίζει και το μεγαλύτερο μέρος των Ελλήνων?) ότι αύριο θα κηρύξει μονομερή στάση πληρωμών αλλά θα μπορεί διαμαρτύρεται γιατί δεν του δίνουν το ΕΣΠΑ! Νομίζει ότι μετά θα μπορεί να διεκδικεί κονδύλια για την φύλαξη των συνόρων , τρομάζοντας τους εταίρους με ορδές τζιχαντιστών. Λες και όλος ο κόσμος εκτός από τα σαΐνια τους Έλληνες είναι κουτόφραγκοι και θα τους πάρει πάνω από τρεις μέρες να κλείσουν τα σύνορα με την Ελλάδα και να ζητούν βίζα σε κάθε Έλληνα που ταξιδεύει.
Μα όχι! Έρχεται ο ΣΥΡΙΖΑίος και σου λέει. Δεν μπορούν να ζητάνε βίζα, τους το απαγορευτούν οι συνθήκες! Ποίες συνθήκες? Αυτές που εμείς θα σκίσουμε αλλά αυτοί θα συνεχίσουν να τηρούν ευλαβικά?

Στην αναζήτησή μου στα ιστολόγια βρήκα τον τίτλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Βρίστε ελεύθερα! Το πολύ-πολύ αν μου σπάτε τ' αρχίδια, να σας διαγράψω το σχόλιο.