.

ΠΟΥ χρωστάμε ΠΩΣ χρωστάμε ΠΟΣΑ χρωστάμε
ΠΟΙΟΙ έφαγαν ΠΩΣ έφαγαν ΠΟΣΑ έφαγαν

Πέμπτη, 1 Δεκεμβρίου 2011

Μετανάστευση(?!) στην Αυστραλία!Καλό μήνα!  
Δεν γράφω συχνά αλλά είμαι μέσα στα περισσότερα γενόμενα και τεκταινόμενα!
Τι σας έγραφα για την (υποτιθέμενη)μετανάστευση στην Αυστραλία;
Διαβάστε τον Ελεύθερο Τύπο σήμερα. ...το υπουργείο Μετανάστευσης χορήγησε μόνο πέντε άδειες εισόδου σε Έλληνες προσκεκλημένους από Αυστραλούς εργοδότες, άλλες πέντε άδειες εισόδου σε ειδικευμένους Έλληνες -αλλά δεν τις χρησιμοποίησαν- και πέντε ειδικές άδειες εισόδου σε Έλληνες για συμμετοχή σε πολιτισμικά, ερευνητικά και άλλα προγράμματα...

...Οι Έλληνες που έφθασαν στην Αυστραλία μετά την κρίση στηβ Ελλάδα δεν είναι μετανάστες, είναι τουρίστες με προσωρινή διαμονή στην Αυστραλία και χωρίς δικαίωμα εργασίας. Μόνον 5 Έλληνες μετανάστες έφθασαν στην Αυστραλία το πρώτο 9μηνο του 2011...


Να τον ακούτε τον Σταύρο.

ο Σταύρος διαβάζει τα γράμματα, ανάμεσα στα γράμματα!” και είναι μετριόφρων  

2 σχόλια:

 1. Μετανάστευση στην Αστραλία και αρχίδια μπλε. Έχεις απόλυτο δίκιο αρχηγέ.
  Το έψαξα με την γυναίκα μου το θέμα και είναι μια γαμημένη κομπίνα.
  Για να πας εκεί θες βίζα εργασίας 6,500 δολάρια Αυστραλίας το άτομο και αν σε δεχτούν. Η ειδίκευση σου να είναι μέσα σε αυτές που ζητάνε και να πιάνεις ένα ελάχιστο σκορ σε ένα πόιντ σύστεμ που μετρά την καταλληλότητά σου για μετανάστευση σύμφωνα με αυτούς.
  Επίσης αν είσαι πτυχιούχος πρέπει να δώσεις εξετάσεις στο δικό τους ΔΙΚΑΤΣΑ (ΔΟΑΤΑΠ) και να πληρώσεις άλλο κανένα δεκάρικο το άτομο, επειδή βλέπεις τα ελληνικά πανεπιστήμια δεν τα έχουν περί πολλού. Εκτός και αν σε καλέσει κανένα πανεπιστημιακό ίδρυμα ή σε θέλει τρελά κανένας εργοδότης και τα πληρώσει αυτός για σένα, περιπτώσεις απίθανες που δεν αφορούν πολύ κόσμο.
  Όποιος δεν με πιστεύει ας μπει στην ιστοσελίδα της υπηρεσίας μετανάστευσης και θα δει ..
  Επίσης αν παρόλα αυτά επιμένεις, ξηλωθείς και σε πάρουν, να είσαι έτοιμος να γίνεις Αβοριγίνας με το παπάρι έξω ή κροκοδειλάκιας.
  Οπότε ο μύθος της Αυστραλίας μας τελείωσε και σύντομα πιστεύω τελειώνει και η μετανάστευση γενικά για μας, γιατί με την δυσφήμηση που μας έκαναν τα γαμίδια που έχουμε για κυβερνήτες, μην φανταστείτε ότι μας έχουν και για κελεπούρια.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ο Θείος Σταύρος...
  Ο Θείος Σταύρος ξέρει!

  Να είσαι καλά ρε φίλε με την οικογένειά σου!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Βρίστε ελεύθερα! Το πολύ-πολύ αν μου σπάτε τ' αρχίδια, να σας διαγράψω το σχόλιο.