.

ΠΟΥ χρωστάμε ΠΩΣ χρωστάμε ΠΟΣΑ χρωστάμε
ΠΟΙΟΙ έφαγαν ΠΩΣ έφαγαν ΠΟΣΑ έφαγαν

Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2011

Αυστραλία και ψευδομετάστευση!

Γιέ μου που πας…
Μάνα θα πάω στα καράβια!

Πάνε τώρα δύο Κυριακές που έβλεπα στο σκατοmegaλο Κανάλι τους δύο κοπρώνες την Ελληνικής κοπρογραφείας, τον Αναγνωστάκη και τον Χασαπόπουλο.
Είχαν καλεσμένη την πρέσβειρα της Αυστραλίας στην Ελλάδα την κα. Πολυξένη Σιούρδα ή αλλιώς Jenny Bloomfield αφού έχει το επίθετο του ανδρός της.
Εκεί μέσα στις βλαχοπόνηρες ΠΑΣΟΚομάγκικες ερωτήσεις για την ζωή στην Αυστραλία και για το πώς βλέπει αυτή τα πράγματα στην Ελλάδα, της έκαναν την ερώτηση κλειδί.
Και μάλιστα επέμεναν!
«πόσοι είναι αυτοί που κάνουν αιτήσεις για μετανάστευση στην Αυστραλία αφού καθημερινή διαβάζουμε στον τύπο (αυτοί τα γράφουν έτσι κι αλλιώς) για χιλιάδες άτομα που προσέρχονται στην Πρεσβεία»
Η κα. Πρέσβης με τακτ προσπαθούσε να το αποφύγει αλλά τα σκυλιά του ΠΑΣΟΚ νόμιζαν ότι είχαν μυρίσει αίμα (από τα μουνόπανά τους ήταν) και επέμεναν να ακούσουν αριθμό!
«δεν έχει αλλάξει ο αριθμός των αιτούντων την τελευταία δεκαετία» τους απάντησε «και είναι γύρω στους 100 ετησίως»
100
Εκατό
Ένα Μηδέν Μηδέν
1 – 0 – 0
Τους πέσαν τ’ αυτιά σαν σε γκέκικο σκυλί.
Παραμυθιάζουν τον κόσμο ότι γίνεται χαμός με την μετανάστευση, και ότι φεύγει ο κόσμος και φεύγουν οι λαμπροί επιστήμονες από την Ελλάδα!
Αρχίδια μάντολες!
Πρώτα απ’ όλα η Αυστραλία δεν ζητά τον όποιον-όποιον.
Θέλει πραγματικούς επιστήμονες και όχι τα κωλόπαιδα της Διαμαντοπούλου με το 5 ή και λιγότερο και θέλει εργάτες έτοιμους να ιδρώσουν για το ψωμί τους.
Όλους αυτούς που θα δεχτεί δεν τους θέλει για το Σύντεϋ ή την Μελβούρνη.
Η Αυστραλία είναι αχανέστατη και εκεί μέσα στο χάος τους θέλει δουλευτάδες!
Για να καταλάβετε για την τάξη μεγέθους της Αυστραλίας, υπάρχει θεωρητική μελέτη η οποία αποδεικνύει ότι όλος ο πληθυσμός της γης χωρά στην χώρα αφήνοντας ένα περίσσευμα στην Κουήνσλαντ!
Ακόμα το κάθε ένα άτομο θα είχε στην κατοχή του δυόμιση στρέμματα γης για καλλιέργεια!
http://www.youtube.com/watch?v=De5hxVQF0Ms
Αν πραγματικά ήθελαν να δουλέψουν τα Ελληνόπουλα, θα εύρισκαν δουλείες να κάνουν.
Αλλά είναι «βαριά η καλογερική» που λένε και στο χωριό μου!!!
Έτσι για να μην ψαρώνετε όταν ακούτε τους Μνημονιακούς κοπρογράφους των Μέσων Μαζικής Εξαπάτησης να χύνουν δηλητήριο στο πληγωμένο κορμί της Ελλάδας μας!
Ψάξτε, κάπου ανάμεσα στις αναρτήσεις μου, έχω αναφερθεί πάλι στην μετανάστευση.

2 σχόλια:

 1. Γαμώσταυρε, η μεταναστολογία είναι μπαρούφα μόνο και μόνο για έναν πολύ απλό λόγο.
  Οι Έλληνες δεν κάθονται στην Ελλάδα γιατί γουστάρουν, ή γιατί μπορούν να τη βγάλουν καθαρή τεμπέλικα.. Κάθονται γιατί είναι χρεωμένοι μέχρι τ'αυτιά.
  Είμαι σίγουρη πως υπάρχουν πολλοί άνθρωποι σαν εμένα, που αν δεν είχαν ζαλωθεί ένα στεγαστικό θα την είχαν κάνει προ πολλού. Επειδή όμως η πλειοψηφία χρωστάει σε τράπεζες, ακόμα και να ήθελαν, δε μπορούν να πάνε πουθενά.
  Τόσο απλά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Αγαπητή μου, εμείς οι μεγαλύτεροι "χρωστάμε της μιχαλούς"και είναι πραγματικά δύσκολο να τα ξεπουλήσουμε και να ξεκουνήσουμε!
  Οι θαμώνες της καφετέριας όμως δεν πρόκειται ποτέ να ξεκουνήσουν αφ' ενός γιατί δεν έχουν απογαλακτιστεί ακόμα και αφ' εταίρου δεν σερβίρουν φρέντο καπουτσίνο ντεκαφ στις ερημιές της Αυστραλίας!
  Η ουσία είναι πάντως ότι το θέμα της "μετανάστευσης" έχει διογκωθεί τεχνηέντως αφού από την ίδια την κα. Πρέσβυρα μαθαίνουμε για μόνο 100 αιτήσεις ετησίως!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Βρίστε ελεύθερα! Το πολύ-πολύ αν μου σπάτε τ' αρχίδια, να σας διαγράψω το σχόλιο.