.

ΠΟΥ χρωστάμε ΠΩΣ χρωστάμε ΠΟΣΑ χρωστάμε
ΠΟΙΟΙ έφαγαν ΠΩΣ έφαγαν ΠΟΣΑ έφαγαν

Τρίτη, 30 Αυγούστου 2011

Εμπρησμός και τιμωρία.Ο συληφθείς για τον εκούσιο εμπρησμό στον Έβρο είναι ο Τούρκος, με Ελληνική υπηκοότητα και διαβατήριο, Οσμάν Κασάϊκα.
Ο εν λόγο εμπρηστής είναι αυτός ο οποίος είχε σπάσει το χέρι της δασκάλας Χαράς Νικοπούλου στο Μεγάλο Δέρειο επειδή δεν του παρέδιδε την στρογγυλή σφραγίδα του Δημοσίου για να «σφραγισθούν λαχνοί» μέσα στο Τουρκικό Προξενείο της Κομοτηνής.
Πιστεύω ότι ήταν λάθος η ανακοίνωση της σύλληψης του. Σε αυτές τις περιπτώσεις τον λόγο έχουν οι Υπηρεσίες Πληροφοριών οι οποίες αφού τον στραγγίξουν από κάθε ίχνος πληροφορίας και αφού επουλωθούν οι αμυχές και τα σημάδια από τα «στραβοπατήματα και τα πουρνάρια κατά την προσπάθεια του εμπρησμού», τον ανακοινώνουν και τον παραδίνουν στην επίσημη Δικαιοσύνη η οποία βέβαια τον προφυλακίζει μέχρι το δικαστήριο όπου θα έχει μία δίκαιη και αμερόληπτη δίκη.
Απλά δεν φτάνει στο ακροατήριο ποτέ γιατί κατά την προφυλάκιση του, βασανιζόμενος από τύψεις «αυτοκτονεί»!
Το αυτό (από αρχής μέχρι τέλους)για όλους τους συλληφθέντες για εμπρησμό είτε είναι Έλληνες είτε είναι ξένοι.
Από τον εθελοντή δασοπυροσβέστη/εμπρηστή έως το κωλόπαιδο από την Βουλγαρία.
Μηδέ εξαιρουμένων των Αλβανών βεβαίως!
Μετά από κάποιες αυτοκτονίες θα το «πιάσουν το υπονοούμενο» αν βέβαια στο μεταξύ δεν τους έχει πιάσει η ΕΥΠ και η Αντιτρομοκρατική βάση των συλεχθέντων πληροφοριών και στοιχείων!
Όλα αυτά φυσικά σε μια ευνομούμενη πολιτεία και όχι σε αυτό το μπουρδέλο που ονομάζεται ΠΑΣΟΚική Διακυβέρνηση.
Σε αυτή την δύσμοιρη χώρα όπου το Πράσινο καίει το πράσινο.

1 σχόλιο:

  1. Από ότι φαίνεται, η Τουρκία πλέον είναι αποφασισμένη για τελείωμα. Οι Αμερικάνοι "έτριξαν" τα δόντια στους Τούρκους για τη ΑΟΖ, και οι Ρώσοι στέλνουν δύο πυρηνικά υποβρύχια να φυλάνε την γεώτρηση!
    Στα πλαίσια του θερμού επεισοδίου που ετοιμάζεται, πρέπει να ήταν και η φωτιά στον Έβρο, για να διευκολυνθεί ο τουρκικός στρατός. Οι άλλες φωτιές ήταν αντιπερισπασμοί, για να μοιραστούν οι δυνάμεις της πυροσβεστικής.
    Αν έχω δίκιο, εκεί κοντά στα τέλη του μήνα, που ετοιμάζεται η γεώτρηση, θα έχουμε πανηγύρια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Βρίστε ελεύθερα! Το πολύ-πολύ αν μου σπάτε τ' αρχίδια, να σας διαγράψω το σχόλιο.