.

ΠΟΥ χρωστάμε ΠΩΣ χρωστάμε ΠΟΣΑ χρωστάμε
ΠΟΙΟΙ έφαγαν ΠΩΣ έφαγαν ΠΟΣΑ έφαγαν

Παρασκευή, 8 Απριλίου 2011

Λεφτά υπάρχουν!


Αποκλειστικό NewsIt: To δηµόσιο πληρώνει τα ιδιωτικά σχολεία των παιδιών των υπαλλήλων του υπουργείου Εξωτερικών
http://www.newsit.gr/files/Image/26-02-11/resized/ipourgeio_eksoterikon10_533_355.jpg
http://www.newsit.gr/files/Image/26-02-11/resized/ipourgeio_eksoterikon10_533_355.jpg

Όλοι οι υπάλληλοι του υπουργείου παίρνουν επίδοµα έως 15.000 ευρώ. Έγγραφο ντοκουµέντο αποκαλύπτει το NewsIt για τις ασυλόγιστες σπατάλες.

Εκατοµµύρια ευρώ έχει διαθέσει ο κρατικός προϋπολογισµός (δηλαδή η τσέπη των φορολογουµένων) τα τελευταία 16 χρόνια, για να απολαµßάνουν τη φοίτηση στα ακριßότερα αµερικάνικα, ßρετανικά και ιταλικά κολέγια, τα παιδιά των υπαλλήλων του υπουργείου Εξωτερικών. 

Αφορµή για την έρευνα του NewsIt ήταν ο εντοπισµός πρόσφατης απόφασης του υπουργείου Εξωτερικών την οποία και παραθέτουµε (ηµεροµηνία 01/02/2011, Αριθµός Πρωτοκόλλου 902), ßάσει της οποίας ο Πληρεξούσιος Υπουργός Α, Κων/νος Μπίτσιος (πρέσßης και πρώην κυßερνητικό στέλεχος της ΝΔ) θα λάßει το ποσό των περίπου 8.800 ευρώ «για σχολικά δίδακτρα του έτους 2010-2011».
http://www.newsit.gr/files/Image/26-02-11/RANIA.jpg

Ο κ. Μπίτσιος, ο οποίος σήµερα είναι ο Διευθυντής του ιδιαίτερου γραφείου του Προέδρου της Δηµοκρατίας, Κάρολου Παπούλια, µας επιßεßαίωσε το γεγονός διευκρινίζοντας πως, ßάσει του νόµου που εφαρµόζεται εδώ και πολλά χρόνια, αυτή η οικονοµική συνεισφορά δεν αφορά µόνο τον ίδιο, αλλά όλους τους υπαλλήλους του υπουργείου Εξωτερικών. 

Το παράδοξο είναι πως, ενώ το συγκεκριµένο κονδύλι διατίθεται για τους υπαλλήλους της κεντρικής υπηρεσίας του υπουργείου, έχει σταµατήσει να χορηγείται στους διπλωµάτες που εργάζονται στο εξωτερικό, για τους οποίους ξεκίνησε η καταßολή του στις περιπτώσεις όπου στις χώρες που υπηρετούσαν, δεν υπήρχαν ελληνικά σχολεία και άρα τα παιδιά τους θα έπρεπε να φοιτήσουν σε κάποιο ξενόγλωσσο, ιδιωτικό σχολείο. Την πληροφορία µας επιßεßαίωσε ο πρέσßης ε.τ και ßουλευτής του ΛΑΟΣ, Γιώργος Γεωργίου. 

Σύµφωνα µε επίσηµα στοιχεία που µας έδωσε το υπουργείο Εξωτερικών, µόνο οι υπάλληλοι της κεντρικής υπηρεσίας ανέρχονται σε 1.173, ενώ τα δίδακτρα που πληρώνει το υπουργείο Εξωτερικών σε ποσοστό τουλάχιστον 50%, κυµαίνονται από 2.500 έως 12.000 ευρώ ανά οικογένεια. 

Εποµένως, µπορεί κανείς να καταλάßει πόσα «κολεγιόπαιδα» έθρεψε και εξακολουθεί να θρέφει το κράτος, δηλαδή ο λαός, που στερείται πλέον τα πάντα για να πληρώνει τις πολυτέλειες των εχόντων…Θες να είναι γιός,θες να είναι συγγενής, ΣΕΙΡΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΜΑΛΑΚΑ ΕΛΛΗΝΑ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Βρίστε ελεύθερα! Το πολύ-πολύ αν μου σπάτε τ' αρχίδια, να σας διαγράψω το σχόλιο.