.

ΠΟΥ χρωστάμε ΠΩΣ χρωστάμε ΠΟΣΑ χρωστάμε
ΠΟΙΟΙ έφαγαν ΠΩΣ έφαγαν ΠΟΣΑ έφαγαν

Παρασκευή, 18 Μαρτίου 2011

Πράσινες αποβολές!

H ''τουριστική προβολή'' και η ''προσέλκυση κρουαζιερόπλοιων'', ναυάγησε στον Ατλαντικό
Με ''μπούρδες'' και συστηματική παραπληροφόρηση, Γερουλάνος και Νικητιάδης ''παραμυθιάζουν'' τον ελληνικό λαό, γιά να δικαιολογούν τα δικά τους συχνά ''χλιδάτα'' ταξίδια στο εξωτερικό.
Αν κάποιος έπαιρνε στα σοβαρά τις δηλώσεις τους το τελευταίο εξάμηνο, τότε η Ελλάδα θα έχει 2πλάσιους... τουρίστες εφέτος σε σύγκριση με τον 2010 και...5πλάσιους τον 2012. Δυστυχώς όμως, θα έχει...μείωση.
Τα ''παραμύθια'' του υφυπουργού Γ. Νικητιάδη ότι δήθεν ήταν ''ο κεντρικός ομιλητής στην 'Εκθεση Κρουαζιέρας'' (δεν υπήρχε ''κεντρικός ομιλητής'') και η παραπληροφόρηση του κρατικού ΑΠΕ(κεντρικός ομιλητής της ελληνικής αποστολής, σε ένα από τα πολλά επιμέρους συνέδρια, ναι. Αλλά όχι στην 'Εκθεση γενικά, όπως παραπλανητικά είπε και δημοσιεύεται στην Ελλάδα)... (Αναλυτικά)

Γερουλάνος, Νικητιάδης
Γιατί η ηγεσία του υπουργείου Πολιτισμού είναι ασοβάρευτοι ''παπατζήδες''... (Διαβάστε)
Πως ''την πάτησαν'' κι έγιναν ''ρόμπες'', Γερουλάνος και Νικητιάδης στη Νέα Υόρκη... (Aύριο)
Ο υπουργός Π. Γερουλάνος, προσεγγίζει την GAY κοινότητα ΗΠΑ, γιά κρουαζιέρες ομοφυλόφιλων στα ελληνικά νησιά... Αναμένεται υφυπουργοποίηση Ψινάκη;


από το kalami.net


Γαμημένα σκατοΠΑΣΟΚια. Κόβετε τις συντάξεις από τους γέρους και τους ανήμπορους κι εσείς κάνετε τα ταξιδάκια σας με τις πουτάνες, γαμώ το σταυρό σας και την καριόλα την μάνα σας.
Την εβδομάδα μετά την Καθαρά Δευτέρα, με τα χιόνια, ταξίδεψαν Δραμινοί καρκινοπαθείς στην Θεσσαλονίκη για χημειοθεραπεία.
Ξέρετε τι τους είπαν στο Νοσοκομείο;
Δεν υπάρχουν φάρμακα γιατί δεν υπάρχουν λεφτά και να πάνε να αγοράσουν τα σχήματα που χρησιμοποιούν από τα φαρμακεία.
ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΡΕ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΕΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ
Γαμώ το μουνί της μάνας σας πράσινες αποβολές!

1 σχόλιο:

  1. ολλη η κυβερνηση ειναι καταπτυστη.το αρχιδι τον λοβερδο τον εβλεπα με καποια συμπαθεια στην αρχη αλλα απογοητευτηκα βαθεια.ΑΙΣΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Βρίστε ελεύθερα! Το πολύ-πολύ αν μου σπάτε τ' αρχίδια, να σας διαγράψω το σχόλιο.