.

ΠΟΥ χρωστάμε ΠΩΣ χρωστάμε ΠΟΣΑ χρωστάμε
ΠΟΙΟΙ έφαγαν ΠΩΣ έφαγαν ΠΟΣΑ έφαγαν

Παρασκευή, 28 Ιανουαρίου 2011

ΠΑπάρες ΣΟσιαληστές Κρήτης

ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΜΟΥ…ΜΕΣΑ……..

Εδώ και πολύ καιρό οι εκλεκτοί λαθροσυμπολίτες μας, πριν καταλάβουν το πανεπιστήμιο, έκαναν δουλειές «του ποδαριού» στα Χανιά. Έπαιρναν το χαρτζηλίκι τους, το κάτι τις τους, από το ΠΑΣΟΚ της περιοχής. Μοίραζαν φυλλάδια, τους μετέφεραν με πούλμαν για να κάνουν τους χειροκροτητές σε διάφορα κομματικά πανηγυράκια, άντε και στην ξεφτίλα κόλλαγαν καμιά αφίσσα. Σαν δεύτερη δουλειά είχαν τις αγροτικές εργασίες, έτσι για να συμπληρώνουν το μεροκάματό τους. Αν κάποιος αμφιβάλλει για τα γραφόμενά μου, ας επικοινωνήσει με κάποιον από τα Χανιά, συγγενή, γνωστό του, οποιονδήποτε τέλος πάντων και θα τον ενημερώσει. Υπάρχουν επώνυμες αναφορές από πολλούς κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι αναγνώρισαν στα πρόσωπα των Μαροκινών καταληψιών της νομικής σχολής, τους ανθρώπους που μέχρι πριν μια εβδομάδα τριγύριζαν στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ και έκαναν διάφορες δουλειές. Όχι μόνον τους αναγνώρισαν, αλλά σε δύο τρείς περιπτώσεις ήξεραν και τα ονόματά τους.
Επειδή το πόρισμα για την SIEMENS και τα νέα μέτρα που υπαγορεύει η τρόϊκα δεν πρέπει να απασχολούν την κοινή γνώμη και να τσαλακώσουν περισσότερο το προφίλ του μεγάλου στοχαστή και κατά παραχώρηση πρωθυπουργού της Ελλάδος, οι μεταφερόμενοι χειροκροτητές των Χανίων, έγιναν μεταφερόμενοι καταληψίες της νομικής σχολής Αθηνών. Έτσι απλά, όμορφα και ωραία. Απορώ όμως με τα τοπικά ΜΜΕ των Χανίων. Μα ούτε ένας Χριστιανός δεν τολμάει να πει την αλήθεια;;;
Α.Α.

Όταν έγραφα ότι είσαστε για τον πούτσο ρε γαμημένοι Αραβοκρητικοί, κάποιος έκανε παράπονα.
Μάλλον γιατί δεν τον ανέφερα ονομαστικά για να τον ξέρουν οι γαμιάδες του!
Γαμώ το κωλονήσι σας και τους κατοίκους του μαζί, καριόληδες.
Μια ζωή προβλήματα.
Μια ζωή εσείς είσαστε οι "δημοκράτες" και όλη η υπόλοιπη Ελλάδα ήταν το αποπαίδι.
Γαμώ τον Beni-zelon σας και γαμώ την φάρα σας μαζί.
Μας έχετε κατσικώσει το ΠΑΣΟΚ ρε γαμημένοι έτσι για μία κόντρα, για ένα πείσμα.
Εφτού ρε! Να σας γαμήσει κι εσάς και τα βουνά σας η Μπιρμπίλω. 
Να σας κάνει το νησί κώλος σαν τα μούτρα σας.
Να κοπούν και οι επιδοτήσεις που είχατε φτάσει να φυτεύετε οπωροκηπευτικά κι ελιές μέσα στο μισό Κρητικό και έως το Μυρτώο πέλαγος!!!
Εκεί να δω ρε σωβρακοφανέλες τι θα κάνετε;
Σε ποιόν κερατά θα πουλήσετε την ψήφο σας αυτή την φορά;
Γαμώ τον Μητσοτακοδράκουλα και την πέτσα σας μαζί!

1 σχόλιο:

Βρίστε ελεύθερα! Το πολύ-πολύ αν μου σπάτε τ' αρχίδια, να σας διαγράψω το σχόλιο.