.

ΠΟΥ χρωστάμε ΠΩΣ χρωστάμε ΠΟΣΑ χρωστάμε
ΠΟΙΟΙ έφαγαν ΠΩΣ έφαγαν ΠΟΣΑ έφαγαν

Πέμπτη, 27 Ιανουαρίου 2011

Να χαίρεστε την "δημοκρατία" σας!

«Η Δημοκρατία μας Αυτοκαταστρέφεται γιατί Καταχράστηκε το Δικαίωμα της Ελευθερίας και της Ισότητας, γιατί έμαθε τους Πολίτες να θεωρούν την Αυθάδεια ως Δικαίωμα, την Παρανομία ως Ελευθερία, την Αναίδεια του Λόγου ως Ισότητα και την Αναρχία ως Δημοκρατία.»
Ισοκράτης (436 π.Χ.-338 π.Χ. )

Δεν ξέρετε πόσο πολύ το διασκεδάζω το φιάσκο με την Νομική!
Τόσο, όσο δεν μπορείτε να φανταστείτε!
Και να το “άσυλο”, και δώσε “άσυλο” και πάρε να 'χεις “άσυλο”!
Επί επάρατου δικτατορίας και επί Γεωργίου Παπαδόπουλου το θέμα όχι θα είχε διευθετηθεί μόνο αλλά, δεν θα είχε ξεκινήσει η δημιουργία του ποτέ!
Εσείς είχατε αντίθετη γνώμη ε;
Θα σας στεναχωρήσω λίγο αλλά μία είναι η ατάκα και την είπε ο “Ντέρτι Χάρρυ” ή Κλιντ Ήστγουντ.
Οι γνώμες είναι σαν τις κωλοτρυπίδες. Ο καθένας έχει μία!”
opinions are like assholes...everybody has one!
            (Link)     View more               Harry Callahan Sound Clips         and        Dirty Harry Sound Clips
Κυκλοφόρησε αυτές τι μέρες ένα e-mail με τον τίτλο “Καταραμένε Παπαδόπουλε”
Αυτοσαρκαστικός ο τίτλος και καμία σχέση με το υπόλοιπο γράμμα το οποίο μπορείτε να διαβάσετε (ή να παραλείψετε) και συνεχίζουμε.

«Καταραμένε Παπαδόπουλε.»

Γράμμα από έναν οργισμένο Δημοκράτη
Καταραμένε Παπαδόπουλε, 40 χρόνια μετά, και ακόμα τυραννάς τα καημένα παιδιά της νέας τάξης. Γιατί βρε άθλιε; Νομίζεις πώς δεν θυμάμαι ότι μου στέρησες στο χωριό μου την λάμπα πετρελαίου και τον χωματόδρομο που τόσο αγαπούσα και μου έφερες ηλεκτρικό, άσφαλτο και τηλέφωνο στην καλύβα μου, και που έδωσες 20ετες άτοκο δάνειο για να κάνω σπίτι, με μόνο όρο μάλιστα να έχει την τουαλέτα μέσα!
Και ειλικρινά τσατίζομαι γιατί ο άθλιος ο χουντικός κατάφερνε να φτιάχνει τόσα έργα σχεδόν δωρεάν, χρησιμοποιώντας την στρατιωτική ΜΟΜΑ! Γιατί ρε χάλασες την πιάτσα; Σε πείραζε να δώσεις την δουλειά σε κανένα εργολάβο; Πέθαναν της πείνας οι άνθρωποι και κοντά σ' αυτούς και τόσοι άλλοι μεσάζοντες και σύμβουλοι.
Ποιός σου είπε ρε παλιάνθρωπε ότι θέλαμε να γίνουμε Βιομηχανική χώρα και ξεκίνησες να φτιάχνεις σε όλη την Ελλάδα Βιομηχανικές περιοχές ξεκινώντας από τα Οινόφυτα;

Αλλά ξέρω γιατί τα έκανες. Γιά να βρίσκουν χιλιάδες Έλληνες δουλειά εκεί, τόσα χιλιόμετρα μακριά από την Αθήνα και να ταλαιπωρούνται λες και πείραζε να είχαμε λίγο νέφος περισσότερο;

Ποιός σου είπε ρε ότι θέλαμε να παράγουμε προϊόντα; Εμείς να καταναλώνουμε θέλαμε!

Δεν φτάνει αυτό παλιοδικτάτορα, αλλά διέγραψες τα αγροτικά χρέη του πατέρα μου και όλων των αγροτών; Τους καλόμαθες, τους έλυσες τα προβλήματά τους και τώρα κάθε τρεις και λίγο μπλόκα!

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά έστελνες και εκείνο τον Μακαρέζο και έκανε συμφωνίες ακόμη και με τους Κινέζους και τους πουλούσες τα αγαθά που έκανε εξαγωγή η χώρα και πέταξες στον δρόμο τόσους μεσάζοντες.

Άσε εκείνος ο Πατακός με το μυστρί του! Βρε μανία!

Κάθε μέρα εγκαίνια για σχολεία, νοσοκομεία, εργοστάσια, γέφυρες, δρόμους και εργατικές κατοικίες! Μας ζάλιζες στα επίκαιρα όποτε πηγαίναμε σινεμά!

Τι κατάφερες ρε; Τί μαγείρεψες και πήρες βραβείο οικονομικής ανάπτυξης το 73 χωρίς να πάρεις δάνεια και να αφήσεις χρέη;

Δεν ντράπηκες να ταπεινώσεις το δολάριο επί τόσα χρόνια;Ακούς εκεί! Η δραχμή ισχυρότερη από το δολάριο!

Τί σου κάναμε και μας καταράστηκες για να φτάσουμε τα 300 δισεκατομμύρια ευρώ χρέη;

Αχρείε Παπαδόπουλε, αφού έτρωγες μόνο το φαγητό σου, στο τέλος δεν είχες τίποτα να αφήσεις. Το μόνο σου περιουσιακό στοιχείο να ήταν η στολή σου!

Και αντί να την δωρίσεις τρομάρα σου στο κράτος είχες ζητήσει να σε θάψουν με αυτήν!

Εκείνο που δεν κατάλαβα είναι γιατί ξεκίνησες την ιστορία να βγάλεις τα πετρέλαια στον Πρίνο και ξεκίνησες να μας βάζεις σε περιπέτειες με τους καλούς μας γείτονες τους Τούρκους;

Μια χαρά δεν κοιμόμασταν ήσυχοι; Ήθελες να μας κάνεις παραγωγούς πετρελαίου σαν τους αραπάδες;

Tα εργοστάσια ενέργειας που κατασκεύασες π.χ. στην Πτολεμαΐδα ή στους Φιλίππους που τα έφτιαξες μάλιστα με τους Ρώσους κομουνιστές για ποιόν λόγο τα έκανες;

Σώνει και καλά να καταργήσεις όλες τις λάμπες πετρελαίου στα χωριά και γέμιζες στύλους και καλώδια όλη την ύπαιθρο! Βρε μανία.

Χώρια τα στάδια αθλητισμού σε όλη τη χώρα. Άκου λέει «κάθε πόλη και στάδιο κάθε χωριό και γυμναστήριο»! Άσχημα περνάει τώρα η νεολαία πίνοντας φραπέδες στις καφετέριες;

Βρε άχρηστε αναχρονιστικέ, αντιδημοκράτη ποιός σου είπε ότι ήθελα να μπορώ να κοιμάμαι με την πόρτα ανοιχτή και να μην φοβάμαι μην μπει κανένας μέσα το βράδυ για πλιάτσικο;

Ακούς εκεί να μου κάνει κουμάντο στον αν θα αμπαρώσω την πόρτα μου ή όχι. Ποιός σου είπε ότι ήθελα να νιώθω ασφαλής ρε παλιοφασίστα;

Τέλος σιχαμερέ φασίστα αντί να κάνεις μνημεία για τον Ζαχαριάδη και όλα τα καλά παιδιά που πάλεψαν να μην υπάρχει Έλληνας πάνω από τον Όλυμπο, εσύ τους έστειλες εξορία και ακύρωσες όλα τα σχέδια τους που θα μας έκαναν ένα όμορφο παράδεισο με κολεχτίβες και κολχόζ, όπως τα κατάφεραν οι ευτυχισμένοι γείτονες μας οι Βούλγαροι οι Αλβανοί οι Ρουμάνοι και λοιποί τυχεροί των Ανατολικών χωρών που εισπράττουν τώρα τόσο συνάλλαγμα από τα εργαζόμενα κορίτσια τους στο εξωτερικό, ενώ οι δικοί μας επιστρέφοντας πήραν συντάξεις και τους κοροϊδεύουν. Αλλά μετά την γκέλα του πολέμου του Γιομ Κιπουρ, πλήγωσες ανεπανόρθωτα τους φίλους μου τους Ισραηλίτες.

Ακούς εκεί να μην δώσεις διευκολύνσεις στους Αμερικάνους και τους Εβραίους για χάρη των Αράβων που μας παίρναν όλο το ελληνικό τσιμέντο για τα έργα τους σε μια εποχή που όλοι οι πολίτες και το κράτος εδώ έκτιζαν και τα τσιμεντάδικά μας είχαν τρελαθεί στην δουλειά;

Ευτυχώς που μετά τα πούλησε η Νέα Δημοκρατία στους ξένους αφού το - ΠΑΣΟΚ πρώτα τα. κοινωνικοποίησε και τα έκανε ζημιογόνα - και τώρα επιτέλους έτσι ησυχάσαμε!

Δεν ντρέπεσαι βρε άθλιε εχθρέ της Δημοκρατίας;

Μας στέρησες ένα από τα βασικότερα ανθρώπινα δικαιώματα να μην τραγουδάμε 14 τραγούδια του Θεοδωράκη; Ξέρεις τι ψυχολογικά τραύματα μας προκάλεσε εκείνη η απαγόρευση; Τραύματα βαθιά που δεν έχουν επουλωθεί ακόμη!

Όλα αυτά τα γράφω γιατί μετά από τόσα χρόνια εξακολουθώ να ακούω τον έξαλλο τον γείτονα μου, που μου τα πρήζει και να φωνάζει κάθε τέτοια μέρα ΖΗΤΩ Η 21 AΠΡΙΛΙΟΥ!

Bαρέθηκα να ακούω συνέχεια «Πού είσαι Παπαδόπουλε.» όταν πέφτω στα μπλόκα της Εθνικής οδού όπου διάφορες κοινωνικές ομάδες αγροτών - ποδοσφαιρόφιλων και άλλων διαμαρτυρομένων ανθρώπων ασκούν το δημοκρατικό τους δικαίωμα - πάντοτε υπό την προστασία της αστυνομίας - να σταματούν την κυκλοφορία, καθώς και κάθε φορά όταν βρίσκομαι στο κέντρο των Αθηνών όπου φιλήσυχοι πολίτες εκφράζουν πολιτισμένα και ειρηνικά την αγανάκτησή τους για τις αδικίες σε βάρος τους, έχοντας επιπλέον παράλληλα την ευθύνη να προστατεύσουν τα καταστήματα, τους εργαζομένους και τους περαστικούς από τους προβοκάτορες φασίστες που σπάνε, καίνε και καταστρέφουν τα πάντα.

Άσε και αυτούς τους ταξιτζήδες που είναι όλοι τους πρώην χαφιέδες της ασφάλειας. Ούστ Φασισταριά!

Εγώ είμαι Δημοκράτης ρε, και ας πεινάω, και ας μου έχει βγάλει στο σφυρί η Τράπεζα το σπίτι, και ας είμαι άνεργος και εγώ και τα παιδιά μου και ας ταλαιπωρούμαι όποτε χρειαστεί να πάω στα νοσοκομεία και ας κοιμάμαι κλειδαμπαρωμένος το βράδυ μπας και κάνει ντου κανένας οικονομικός μετανάστης. αφού βέβαια ενημερωθώ πρώτα από την τηλεόραση για τις κλοπές, τις κομπίνες και τις μίζες τόσων και τόσων πρώην υπουργών - πράσινων και γαλάζιων - που οι άνθρωποι τι έκαναν τελικά;

Εξαργύρωσαν τους κόπους και τους αγώνες τους για την εδραίωση της Δημοκρατίας μετά την μεταπολίτευση!

Λίγο το έχεις αυτό; Είμαι Δημοκράτης ρέ! Τ' ακούς;

Κείμενο αγνώστου Έλληνος "Δημοκράτη" από το Διαδίκτυο

Τι έκανε λέει;
Κομμουνιστές δημιουργούν προβλήματα και οι “Σοσιαλιστές” τα ανέχονται;
Αυτοί είναι μια ζωή!
Ειδικά οι Κομμουνιστές.
Από την ίδρυση του ΚΚΕ για ανεξάρτητη Μακεδονία μίλαγε και ενεργούσε.
Παιδιά ΚουΚουΕδων του “δημοκρατικού(να μην χέσω) στρατού, είναι οι σημερινοί ΟυρανιοΤοξίτες και γυφτοσκοπιανοί!
ΚουΚουΕδες αιματοκύλησαν την Ελλάδα με τους τρεις ΓΥΡΟΥΣ τους και τώρα πάνε για τον τέταρτο μήπως και πάρουν την εκδίκησή τους.
Εκεί ρε! Να σας αφαλοκόψουνε αρκεί να μην θιγεί η δημοκρατία σας και ο ευπρεπισμός σας!
Ήρθε ο σκατόψυχος ο “Εθνάρχης” σας, αυτός που για τον οποίο η Κύπρος ήταν μακρυά, και εδίωκε τα “σταγονίδια”.
Λες και αυτοί δεν ήταν Έλληνες. Λες και αυτοί δεν πόναγαν αυτόν τον τόπο.
Μπήκαν οι Κομμουνιστές στην Βουλή, αυτήν την οποία οι ίδιοι ομολογούν ότι δεν αποδέχονται, και γέμιζαν οι φυλακές από ΕΛΛΗΝΕΣ.
Τι θέλετε τώρα;
Έναν “Παπαδόπουλο”;
Έναν “λοχία” έστω;
Τσιμπάτε το μακρύτερο!!!
Αλείψτε το με την δημοκρατία σας και καθίστε επάνω του.
Εγώ διάλεξα τον πατριωτικό χώρο ψηφίζοντας πρώτη φορά το 1977 Εθνική Παράταξη.
Και ας μου κόστισε και το μπάρκο μου και διώξεις στην σχολή και πολλά άλλα.
Την κάπα μου την κρέμασα στο δέντρο της ΕΛΛΑΔΑΣ από τότε.
Εσείς διαλέξατε την Κυνοβολευτική “δημοκρατία”!
Λουστείτε την δημοκρατία σας σήμερα.
Όπου ο κάθε άπλυτος παπάρας κουμουνιστοσυμμορίτης καταργεί την περισπούδαστη δημοκρατία σας και εσείς συζητάτε τρία μερόνυχτα τώρα για το “άσυλο” και αν θα το παραβιάσετε.
Άστε! Που να τρέχετε τώρα! Θα σας παραβιάζουν οι ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ πρώτα την “πίσω” γνώμη και τότε θα το σκεφτείτε καλύτερα.
Αν θα πρέπει να είσαστε σφιγμένοι ή αν θα πρέπει να χαλαρώνετε, όχι τίποτα άλλο!!!
Θα κάνουν λέει νέο “Δεκέμβρη” οι ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ και τα Κουμμούνια και θα σας κάψουν;
Αγοράστε τους μπόλικη βενζίνα για να είναι πιο σύντομοι και πιο αποδοτικοί!!!
δημοκράτες”, προσεταιριστές της σκατιέρας του “μεσαίου χώρου” πουφ!
Θα βγεί η Ελλάδα από αυτή τη δίνη που την ρίξατε. Θέλετε ακέραια, θέλετε πετσοκομμένη, θα βγει.
Θα ξεκαθαρίσει τότε η ήρα από το στάρι! Στείσουν
Με τον Άλφα ή Βήτα τρόπο!
ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΒΟΥΝΟ ΤΟ ΠΙΟ ΨΗΛΟ ΑΠΟ Τ' ΑΛΛΑ,
ΕΚΕΙ ΘΑ ΣΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΚΡΕΜΑΛΑ.

4 σχόλια:

 1. ΜΠΡΑΒΟ...πέστα, αρκετά πιά...
  Τι μπαρκάρεις, συνάδελφε;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. http://www.zougla.gr/Image.ashx?fid=294818&q=100

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Εκεί ψηλά για να τους βλέπουν όλοι!
  Για το σκοινί μην πάει ο νους σας στο κακό.
  Τους κρατάει μην πέσουν και χτυπήσουν!!!!!!!

  Πρώτος Μηχανικός είμαι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ένας από τους γαμιάδες των κουμμουνιών:

  http://www.youtube.com/watch?v=bKl2a58qzIY

  Κουμμούνια κουφάλες έρχονται κρεμάλες. Αλλά τούτη φορά δε θα μείνει κανένας. Θα ξεπαστρευτείτε από προσώπου Γης, γαμημένοι που θέλετε να σας μαρκαλάνε οι άπλυτοι της Αφρικής & της Ασίας.
  Παλιόσκυλα του κερατά εδώ θα μείνουν μόνο εθνικόφρονα ελληνικά μουνιά και θα τα γκαστρώνουν ελληνικές ψωλές, ώστε να έχουμε ένδοξο Στρατό όπως το 1821 & το 1940.

  ΖΗΤΩ Ο ΚΩΝ/ΝΟΣ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ!
  ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΩΝ/ΠΟΛΗ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Βρίστε ελεύθερα! Το πολύ-πολύ αν μου σπάτε τ' αρχίδια, να σας διαγράψω το σχόλιο.