.

ΠΟΥ χρωστάμε ΠΩΣ χρωστάμε ΠΟΣΑ χρωστάμε
ΠΟΙΟΙ έφαγαν ΠΩΣ έφαγαν ΠΟΣΑ έφαγαν

Παρασκευή, 14 Ιανουαρίου 2011

Τσεκούρι και φωτιά στα Πράσινα σκυλιά!

Διαβιβάστηκε στη Βουλή σύμφωνα με τις διατάξεις του Συντάγματος περί ευθύνης υπουργών η δικογραφία σε βάρος του τέως πρωθυπουργού Κ. Σημίτη, από τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου. Η δικογραφία σχηματίστηκε με αφορμή την καταγγελία (από 30-4-2010) του δικαστή Fayad Mulla-Khalli, σχετικά με συνδρομή και υποκίνηση σε παραποίηση ισολογισμού, εξαπάτηση της ΕΕ και των πολιτών της και θέση σε κίνδυνο της Ευρωζώνης από την τράπεζας Goldman Sachs, καθόσον κατά την διεξαγωγή προκαταρκτικής εξέτασης, προέκυψε σύνολο καταγγελιών σχετικά με αξιόποινες πράξεις που φέρεται ότι τελέστηκαν από τον Έλληνα Πρωθυπουργό και μέλη του υπουργικού συμβουλίου κατά το χρονικό διάστημα των ετών 2000-2001.
Διαβιβάστηκε και δικογραφία για πρώην υπουργούς Μεταφορών
Διαβιβάστηκε στη Βουλή (με βάση τις διατάξεις του Συντάγματος περί ευθύνης υπουργών) δικογραφία σε βάρος όσων διατέλεσαν υπουργοί Μεταφορών και Επικοινωνιών από το 2004 έως το 2008. Η δικογραφία σχηματίστηκε από τον εισαγγελέα ύστερα από έκθεση ελέγχου του Γενικού Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης και μηνυτήριας αναφοράς του Γενικού Επίτροπου του Ελεγκτικού Συνεδρίου. Στο διαβιβαστικό της προς την Βουλή δεν καταγράφονται συγκεκριμένες πράξεις.

Δεν λέει ο γαμώσταυρος αυτά!
Ολόκληρος Δικαστής τα λέει και κάτι πάρα πάνω θα ξέρει γραμματισμένος άνθρωπος.
Συνδρομή, Υποκίνηση, Παραποίηση, Εξαπάτηση, Έκθεση σε κίνδυνο!!!
Να τους κόψεις τους ΠΑΣΟΚοληστές με το τσεκούρι κομμάτια, να τους κάψεις και ότι περισσέψει να το ρίξεις στον ασβέστη!

με βοήθησε το αντί , να είναι καλά!

2 σχόλια:

  1. Ατυχως γαμοσταυρε δεν το βλεπω να γλυτωνουμε απο τους πασοκοσκυλαιους.Εχουν διορισει τοσο πολλους κοπριτες,οπως λεει και ο Παγκαλος,εχουν δωσει τοσα πολλα Εοκικα χρηματα που προοριζονταν για υποδομες,σε δικους τους ανθρωπους που παντα θα εχουν υποστηρικτες.Κυττα πως ψηφιζει η χασισομαννα Κρητη πχ.
    Επισεις ελεγχουν κατα 80% τον κρατικο και το συνδικαλιστικο μηχανισμο.Ασε τα κολοκαναλα και γαμωεφημεριδες.Εδω εχουν γαμησει τους παντες και τα παντα και δεν ακουγεται κιχ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ατυχώς δεν έχεις άδικο.
    Ποτέ όμως δεν είναι αργά...να ισιώσει ο γιαλός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Βρίστε ελεύθερα! Το πολύ-πολύ αν μου σπάτε τ' αρχίδια, να σας διαγράψω το σχόλιο.