.

ΠΟΥ χρωστάμε ΠΩΣ χρωστάμε ΠΟΣΑ χρωστάμε
ΠΟΙΟΙ έφαγαν ΠΩΣ έφαγαν ΠΟΣΑ έφαγαν

Πέμπτη, 9 Δεκεμβρίου 2010

ΦοραδοΝτόρα Μητσοτάκη-Μπακογιάννη-ΚούβελουΓαμώ το μουνί της πουτάνας της Μαρίκας που σε γλίστραγε μωρή καριόλα γυναίκα.
Γαμώ και τον πούστη τον πατέρα σου που αντί να σε κουνελόπνιγε σε έκανε χειρότερη από τα μούτρα του.
Μωρή φοράδα σε γαμάνε καλά οι Τουρκαλάδες και όλο τακίμια είσαι με την πάρτη τους. Σου έχουνε πάρει μέτρα της κωλοφαρδέλας σου και πάς για ξεχείλωμα κάθε φορά. Ξεκωλιάρα τσιμπουκοχυμένη γαμώ τα βάρδουλά σου και γαμώ και το σπίτι σου τι ίδιο.
Πουτάνα, το αίμα του Μπακογιάννη επάνω σου και επάνω στα παιδιά σου.
Σύρε μωρή φακλάνα να μαζέψεις την Αλεξία σου και τα ξώγαμά της. Να σε έβλεπα μωρή καριολία να είχες γαμπρό και πατέρα του εγγονιού σου, τον Χρυσοχοήδη και τι στον κόσμο.
Τελικά τι έκανε το πουτανάκι σου στην Αμερική; το γέννησε ή το σκότωσε;
Το έχει το σκατόσογό σας εκεί μέσα να καθαρίζετε "λεκέδες"!
Τι να κάνει και τι να κλάνει ένας φόνος πάραπάνω;
Τώρα η πόρνη σου είνα με τον Χριστολδουλάκη!
Τι στο διάολο έχει το τσουλί; Πατρικό σύνδρομο; Δεν πάει να της ρίξει έναν πούτσο κι παππούς της να την μπολιάσει κι αυτή ΜητσοτακουλοΔρακουλιάρικο αίμα.
Μπορεί μωρή πουτσοκλαύτρα να σου έχουν ξεχειλώσει και χαλαρώσει την κλανοσουφρίδα αλλά το παλούκι στο τέλος θα σου ξεσκίσει τα άντερα και την μαύρη σου καρδία.
Σαν τους Δράκουλες ένα πράγμα!
"...Με άκρως φιλοτουρκική διάθεση, η κα Μπακογιάννη χαρακτήρισε «ένοπλες συγκρούσεις» την Άλωση της Κωνσταντινούπολης από τους Οθωμανούς το 1453, αλλά και την Ελληνική Επανάσταση του 1821. Είπε χαρακτηριστικά: «Τα πρώτα χίλια χρόνια της συνύπαρξης μας, πολιτικά, μπορούν να θεωρηθούν ως “η χιλιετία των συγκρούσεων”. Αυτό, βέβαια, εξηγείται δεδομένων των πολλών ενόπλων συγκρούσεων που συνέβησαν ιδιαίτερα μεταξύ του 1071 και του 1453, και το 1821».

Η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας στον ίδιο «φιλικό» τόνο παρέβλεψε την εισβολή της Τουρκίας στην Κύπρο λέγοντας: «είμαστε μέλη της ίδιας Συμμαχίας, και έχουμε συμβάλλει από κοινού για μισό αιώνα, στην ελευθερία και την ασφάλεια του Δυτικού κόσμου».

Στη συνέχεια, η κυρία Μπακογιάννη, χωρίς καμία ιδιαίτερη αναφορά στη Μικρασιατική καταστροφή και στα δραματικά γεγονότα του 1922, αναφέρει ότι: «οι σημερινοί Έλληνες, έχουν τόσο βαθιά και διακαή επιθυμία για ειρήνη και εποικοδομητική συνύπαρξη με τους γείτονές τους-ιδιαίτερα την Τουρκία. Κατ' αρχάς γιατί η Ελλάδα από το 1922 δεν έχει επιδείξει καμία εδαφική φιλοδοξία». Υπονόησε σαφώς έτσι ότι το 1922 αποτέλεσε μια «εδαφική φιλοδοξία», αποφεύγοντας να αναφερθεί στη σφαγή της Σμύρνης και τον εκτοπισμό χιλιάδων Ελλήνων από τις εστίες τους.

Στις αναφορές της στο Κυπριακό, η κυρία Μπακογιάννη δεν μίλησε για εισβολή της Τουρκίας στην Κύπρο, απλά ανέφερε ότι πρέπει να αποσυρθούν τα τουρκικά στρατεύματα και τόνισε την ανάγκη αμοιβαίων υποχωρήσεων. Βέβαια, υποστήριξε ότι «η Τουρκοκυπριακή Κοινότητα εξαρτάται σχεδόν ολοκληρωτικά από την Τουρκία και η Τουρκία διατηρεί σημαντικές στρατιωτικές δυνάμεις κατοχής στο νησί»...."
Newpost
''The New Daily Mail''
Newsroom

4 σχόλια:

 1. θα ήθελα πολύ να την είχες μπροστά σου την ώρα που έγραφες το κείμενο. Και εγώ να ήμουν σε μια γωνιά και να έβλεπα!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Θα της πέρναγα καινούργιο oversize χιτώνιο με επεξεργασία "εν ψυχρώ".
  Χρααπ, και θα της έσκιζα τον έσω σφιγκτήρα!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Δείτε εδώ τη φάτσα της:

  http://www.youtube.com/watch?v=eOOLVxe-FZE&feature=player_embedded

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Καλά που μου την έδειξες την φάτσα της και δεν θα κάνω λάθος για το που να της περάσω το χιτώνιο!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Βρίστε ελεύθερα! Το πολύ-πολύ αν μου σπάτε τ' αρχίδια, να σας διαγράψω το σχόλιο.