.

ΠΟΥ χρωστάμε ΠΩΣ χρωστάμε ΠΟΣΑ χρωστάμε
ΠΟΙΟΙ έφαγαν ΠΩΣ έφαγαν ΠΟΣΑ έφαγαν

Τρίτη, 28 Δεκεμβρίου 2010

Εμπρός στον δρόμο που χάραξε ...το Ψυχικό!!!


Σύντροφοι και Συντρόφισσες
Τεκνά και Αδελφές

Μεγάλη νίκη πέτυχε τι κίνημά μας ενάντια στις δυνάμεις του Αμερικάνικου ιμπεριαλισμού να πούμε και της ντόπιας βοθροκουλτούρας και της ντόπιας βοθροκουλτούρας λέω.
Οι ιμπεριαληστές Αμερικάνοι μας έφεραν στις όμορφες και ολοκάθαρες πλατείες μας, τα τσιράκια τους για να μας κάνουν πόλεμο, πόλεμο βιολογικό λέω.
Με την γνωστή μέθοδο της Σίας την Ρίας και της Μπίας, ξεκίνησαν να παρουσιάζουν διάφορους τριτοκοσμικούς που ένας θεός ξέρει από που τους μάζεψαν, για να διεκδικούν πολιτικά δικαιώματα από την πρεσβεία μιας άλλης χώρας που ανάθεμα την ώρα κατάρα-την στιγμή βρέθηκε να νοικιάσει εδώ, μια άλλης χώρας λέω πολιτικά δικαιώματα!
Με τα όπλα μαζικής καταστροφής του πισινού τους, εμόλυναν όλες μας τις πλατείες τα πάρκα και ότι πράσινο βρήκαν εμπρός τους με το τριτοκοσμικό τσιρλοβολιό τους!
Η φασιστικιά αυτή πρόκληση δεν έμεινε αναπάντητη και το Κίνημα για την Απελευθέρωση του Ψυχικού/Καλή Κοινωνία -Βόρεια Προάστια, έδειξε τον μαχητικό του εαυτό.
Αμέσως και χωρίς περιττές συνεννοήσεις ο κάθε αγωνιστής του Ψυχικού ήξερε το μετερίζι του για να πολεμήσει.
Όσοι ήξεραν τα τηλέφωνα των ανώτερων Δικαστικών τους έπαιρναν κατά ριπάς.
Όσες ήξεραν νταβραντισμένα αγόρια από τις δυνάμεις καταστολής του ΠΑΣΟΚ-Παρακράτους τους πήραν σε καρέκλες, καναπέδες,πολυθρόνες, ανάκλιντρα, μπαούλα ντιβάνια, κρεβάτια.
Όσα τεκνά ψυχαγωγούσαν κυρίες αυτών που νομίζουν ότι ασκούν την Εξουσία, σταμάτησαν την παροχή υπηρεσιών.
Αξίζει να μνημονευτούν οι συντρόφοι και συντρόφισσες που καταρράκωσαν το αγωνιστικό τους επίπεδο και καταδέχτηκαν να τηλεφωνήσουν στους Βολεμένους του Σκυλοβουλίου. Όλα για τον αγώνα σύντροφοι. Όλα για τον αγώνα λέω.
Και οι καμπάνες τις λευτεριάς δεν άργησαν να χτυπήσουν σε αυτόν τον βασανισμένο τόπο. Τα σκατά που φάγαμε σύντροφοι και συντρόφισσες, τεκνά και αδελφές, έπιασαν τόπο.
Στις 27 του Δεκέμβρη φέτος, σαν ένας άλλος Δεκέμβρης παλιά, ο Ήλιος της Δικαιοσύνης έλαμψε Λαμπερός!
Δικαιωθήκαμε!
Αυτό ο τόπος είναι δικός μας και δεν μπορεί κανείς να μας τον χέσει.
Οι δυνάμεις του ιμπεριαλισμού έσπασαν τα μούτρα τους και αυτή την φορά και αναγκάστηκαν να γυρίσουν μετανιωμένες και ηττημένες στις μπαναλ συνοικίες του Κέντρου, της Αχαρνών, και της Πατησίων.
Ο Φάρος Ψυχικού θα μείνει φάρος αναμμένος να φωτίζει την Νίκη μας επί των Δυνάμεων του Ιμπεριαλισμού της Βοθροκουλτούρας και της Λαθρομετανάστευσης της πλέμπας.
Ζήτω ο Αγώνας!
Ζήτω το Ψυχικό!
Ζήτω τα Βόρεια Προάστια!

Νομικό δεδικασμένο υπάρχει!
Ένας κερατάς μεγαλοσχήμονας δικηγόρος δεν υπάρχει, να στηρίξει τους μαρτυρικούς κατοίκους του Άγιου Παντελεήμονα και ολόκληρου του Κέντρου της Αθήνας;
Όχι για αυτούς!
Για την φουκαριάρα την Δημόσια Υγεία!!!

2 σχόλια:

 1. απαιχτος!!!
  αναδημοσιεύω συντόμως.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ανάψτε λαμπάδες, μαζί μας κι οι Τσολιάδες!!!
  Που έλεγε κι Χάρυ Κλην.
  Μόλις πέσανε τα τηλέφωνα από τις "κυρίες" της υψωλής" κοινωνίας, σούζα τα μπατσάκια και οι πατρώνες!
  Να δεις όταν θα πέσει η πρώτη ριπή, τι σκατό θα χέσουνε!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Βρίστε ελεύθερα! Το πολύ-πολύ αν μου σπάτε τ' αρχίδια, να σας διαγράψω το σχόλιο.