.

ΠΟΥ χρωστάμε ΠΩΣ χρωστάμε ΠΟΣΑ χρωστάμε
ΠΟΙΟΙ έφαγαν ΠΩΣ έφαγαν ΠΟΣΑ έφαγαν

Παρασκευή, 3 Δεκεμβρίου 2010

ΓΡΑΙΚΥΛΟΙ και Τουρκική "μειονότητα"!


Επειδή μεγάλη κουβέντα έγινε σε αυτές τις Περιφερειακές και Δημοτικές εκλογές, γύρω από την λεγόμενη Μουσουλμανική Μειονότητα και την 'Τουρκική Θράκη”, είπα να το ψάξω λίγο.
Από που αλλού θα ξεκινούσα εκτός από την Συνθήκη της Λωζάνης!
Γράφει λοιπόν η Wikipedia:
...
Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΙΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΕΩΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ
Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΙΣ συνεφώνησαν επί των ακολούθων όρων.
Άρθρον 1.
Από της 1ης Μαΐου 1923, θέλει διενεργηθή η υποχρεωτική ανταλλαγή των Τούρκων υπηκόων, ελληνικού ορθοδόξου θρησκεύματος, των εγκατεστημένων επί των τουρκικών εδαφών, και των Ελλήνων υπηκόων, μουσουλμανικού θρησκεύματος, των εγκατεστημένων επί των ελληνικών εδαφών.
Τα πρόσωπα ταύτα δεν θα δύνανται να έλθωσιν ίνα εγκατασταθώσιν εκ νέου εν Τουρκία ή αντιστοίχως εν Ελλάδι, άνευ της αδείας της Τουρκικής Κυβερνήσεως ή αντιστοίχως της Ελληνικής Κυβερνήσεως.
Άρθρον 2.
Δεν θα περιληφθώσιν εις την εν τω πρώτω άρθρω προβλεπομένην ανταλλαγήν:
α) οι Έλληνες κάτοικοι της Κωνσταντινουπόλεως·
β) οι Μουσουλμάνοι κάτοικοι της Δυτικής Θράκης.
Θέλουσι θεωρηθή ως Έλληνες κάτοικοι της Κωνσταντινουπόλεως, πάντες οι Έλληνες οι εγκατεστημένοι ήδη προς της 30ης Οκτωβρίου 1918, εν τη περιφέρεια της Νομαρχίας Κωνσταντινουπόλεως, ως αύτη καθορίζεται δια του νόμου του 1912.
Θέλουσι θεωρηθή ως μουσουλμάνοι κάτοικοι της Δυτικής Θράκης, πάντες οι Μουσουλμάνοι οι εγκατεστημένοι εν τη περιοχή ανατολικώς της μεθορίου γραμμής της καθορισθείσης τω 1913 δια της Συνθήκης του Βουκουρεστίου....


Απ' ότι συμπεραίνεται από το πρώτο άρθρο, αυτοί που ήρθαν σε μας είχαν την Τουρκική υπηκοότητα και ήταν Χριστιανοί στο Θρήσκευμα και αυτοί που πέρασαν απέναντι είχαν την Ελληνική υπηκοότητα και ήταν Μουσουλμάνοι στο Θρήσκευμα.
Στις χώρες τις οποίες εγκαταστάθηκαν αυτοί οι μετακινηθέντες πήραν και την υπηκοότητα της χώρας!
Δεκτά έως εδώ;
Υποθέτω ναι και συνεχίζω.
Στο Δεύτερο άρθρο της Συνθήκης εξαιρεί τους Τούρκους την υπηκοότητα αλλά ΕΛΛΗΝΕΣ το θρήσκευμα από την μετακίνηση όπως επίσης εξαιρεί τους Έλληνες την υπηκοότητα αλλά ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ το θρήσκευμα!
Αυτό δεν είναι δικό μου αυθαίρετο συμπέρασμα αλλά απόρροια το πρώτου Άρθρου!
Η ανταλλαγή θα γίνει έτσι όπως περιγράφει με ΕΞΑΙΡΕΣΗ τους ΥΠΗΚΟΟΥΣ κάποιων περιοχών!

Που την είδατε την Τουρκική μειονότητα;

Αυτοί που έμειναν εδώ ήταν Έλληνες υπήκοοι Μουσουλμάνοι.
Αν θέλουν να απεμπολήσουν την υπηκοότητά τους, δεν ξέρω ακριβώς την διαδικασία αλλά, υποθέτω ότι θα πρέπει να καταθέσουν όλα τα Δημόσια έγγραφα τα οποία έχουν και τους ταυτοποιούν και να μεταβούν στην χώρα την οποία θα διαλέξουν να ζητήσουν την υπηκοότητά της.
Τι δουλειά έχει το Τουρκικό προξενείο σε εκείνη την περιοχή αλλά και σε οποιαδήποτε άλλη;
Προξενείο κατά Wikipedia είναι το Κυβερνητικό γραφείο σε μια ξένη πόλη( σε ξένη χώρα φυσικά) το οποίο φροντίζει για την έκδοση βίζας και παρέχει βοήθεια.
Σύμφωνα με το Υπουργείο Εξωτερικών δεν χρειάζεται κανενός είδους θεώρηση Διαβατηρίου για επίσκεψη στην Τουρκία.
Επίσκεψη η οποία μπορεί να γίνει ακόμα και με νέου τύπου ταυτότητα, όπως είδα να αναγράφετε σε ταξιδιωτικά φόρα!
Όποιοι θέλουν μπορούν να περάσουν τα σύνορα και να πάνε στην Κωνσταντινούπολη ή στην Τουρκία γενικά.
Τώρα το αν αυτοί που θα πάνε, είναι Μουσουλμάνοι, ή Αρχαιοελληνιστές, ή άθεοι ή κι εγώ δεν ξέρω τι άλλο, ποσώς και ενδιαφέρει το Ελληνικό Κράτος.
Είναι όλοι υπήκοοι και το ενδιαφέρον είναι το ίδιο και απαράλλακτο για όλους!
Άρα η ύπαρξη του Προξενείου είναι περιττή αφού ούτε βίζες εκδίδει ούτε υπάρχουν Τούρκοι στην Θράκη.
Γιατί αν υπάρχουν, υπάρχουν καλώς ή κακώς ως ΤΟΥΡΚΟΙ και σαν αλλοδαποί πολίτες παρανόμως διαβιώντες δεν δικαιούνται των παροχών τις οποίες δικαιούνται οι Έλληνες υπήκοοι Μουσουλμάνοι, Αρχαιοελληνιστές, άθεοι, Ευαγγελιστές ή ότι άλλο κατά θρήσκευμα!
Κάνω λάθος;
Μήπως κάπου ξεστρατίζει η σκέψη μου;
Γιατί λοιπόν εντέχνως συντηρούμενη είναι η λέξη Μειονότητα όταν γίνεται αναφορά στην Θράκη;
Τόσο ρατσιστικό είναι το επίσημο Ελληνικό Κράτος που ξεχωρίζει και προσβάλει τα θρησκευτικά συναισθήματα των υπηκόων του με το να τους λέει υποτιμητικά “μειονότητα”
Δηλαδή, και να μου συγχωρέσετε το σκεπτικό, επειδή η Νίκαια και η Δραπετσώνα έχουν πολλούς Κομμουνιστές οι οποίοι ενδεχομένως είναι Άθεοι, θα αποκαλούμε τις περιοχές αυτές ως “ άθεη μειονότητα” ή σκέτα Μειονότητα;
Ή στα Δωδεκάνησα όπου υπάρχουν Έλληνες Καθολικοί.
Θα τους αποκαλούμε και αυτούς “Καθολική μειονότητα” ή μόνο μειονότητα;
Η ακόμα-ακόμα η Ιταλία θα φτιάξει Προξενείο κατ αντιστοιχία του Προξενείου της Κομοτηνής;!
Λοιπόν να κόψουμε τις χαζομάρες όλοι και να αγκαλιάσουμε, όλοι οι Έλληνες όλους τους Έλληνες μαζί, και κανείς δεν θα μπορέσει να μας βλάψει!
Αυτά ως απάντηση στα μυθεύματα περί Τούρκων και Τουρκικής Θράκης.
Η συνθήκη της Λωζάνης είναι ο ακρογωνιαίος λίθος αυτού που οικοδόμησε η Συμφωνία της Ελληνικής με την Τουρκική Κυβέρνηση.
Αν παρ' ελπίδα κάποιοι θέλουν να καταρρίψουν την Συνθήκη, δεν ξέρω αν κατ' αρχάς είναι εύκολο αλλά, το σίγουρο είναι ότι κατά την κατεδάφιση θα σηκωθεί πολύς κουρνιαχτός!

Μπορείτε αν συμφωνείτε να το αναδημοσιεύσετε αναφέροντας την πηγή!Και τώρα αρχίζει το δεύτερο μέρος του Δράματος!

Ρε πούστηδες γαμημένοι Γραικύλοι αν θέλετε να ξεπουλήσετε κάτι να ξεπουλήσετε το μουνί που σας γλίστραγε.
Γαμώ τις κλανοσουφρίδες και τα λαρύγγια σας σε όλο το μήκος του οισοφάγου μέχρι την γαστροοισοφαγική βαλβίδα!
Τολμάτε ρε ξεκωλιάρηδες να μιλάτε για Τούρκικη μειονότητα μέσα στην Ελλάδα;
Μετά από όλα όσα έχει τραβήξει ο Ελληνισμός από τους αιμομίκτες τους Μογγόλους;
Γαμώ το χρηστό σας και γαμώ την παναγια σας και τον σταυρό σας και την κοινωνία σας μαζί και πάντα, τολμάτε και τους κάνετε επίσημους συνομιλητές σας ακόμα και μέσα στο Ελληνικό Κοινοβούλιο;
Τους κατά δήλωσή τους,ΤΟΥΡΚΟΥΣ;
Ρε σκατοΠΑΣΟΚες και Σαχινήδη και Ξυνίδη, θα σας γαμήσουμε που θα σας γαμήσουμε για το Μνημόνιο και την υπαγωγή την Χώρας στο Αγγλικό Δίκαιο, πάτε γυρεύοντας να γίνει νωρίτερα και ιδιαζόντως ειδεχθώς;;!!!
Ρε μουνόσκυλα του κυνοβουλίου όλοι και μηδενός εξαιρουμένου, πόσα σας έχουν τάξει και πόσα σας ταΐζουν για την προδοσία σας;
Τίποτα δεν θα πάρετε μαζί σας εκτός από τον κοπροσωλήνα σας που θα κρατάτε στα χέρια μέχρι να σας βγει ή ψυχή και το σκατό απ' το στόμα!
Μου έδωσε μια ιδέα το Κουρμπάν Μπαϊράμ που εσείς επιτρέψατε να κάνουν οι ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ στις πλατείες της Πρωτεύουσας ενός Ευρωπαϊκού Κράτους. Της Αθήνας.
Θα σας στρώσει ο λαός στο κυνήγι με μάχαιρες και τσεκούρια και θα σας σφάζει στην μέση του δρόμου όπου σας πετυχαίνει και θα ξεματώνετε σαν το HALAL κρέας που τρώνε τα μεμέτια!
Τετραμηνίτικες αποβολές πουτάνας σκύλας, αν θελήσω εγώ να μιλήσω για την Ιδεολογία του Εθνικοσοσιαλισμού (και χωρίς να είμαι Εθνικοσοσιαλιστής) θα μου κολλήσετε στα μούτρα το φάντασμα του Διστόμου και της Κάνδανου και όποιου άλλου μαρτυρικού Ελληνικού χωριού το οποίο μαρτύρησε στα χέρια των Γερμανών Εθνικοσοσιαλιστών (και μη) στον Β'ΠΠ.
Λες και εγώ είμαι ΓΕΡΜΑΝΟΣ!
Εσείς ρε καριόληδες, ξεχνάτε την Σμύρνη, την Μικρά Ασία ολόκληρη, τον Ελληνισμό του Πόντου και της Κύπρου μας, και έχετε κάνει τους ΤΟΥΡΚΟΥΣ όχι μόνο επίσημους συνομιλητές σας αλλά τους εκλιπαρείτε να σας δώσουν την εύνοιά τους με την μορφή ψήφου ζητώντας και λαμβάνοντας ένας Θεός ξέρει τι, ανταλλάγματα.
Θα απολογηθώ εγώ για μια Ιδέα και εσείς με το απύθμενο (σαν τις κωλοσουφρίδες σας) θράσος θα ονομάζετε την Σφαγή της Σμύρνης “συνωστισμό”;
Εγώ ρε γαμώ την μάνα σας και τον πούστη τον πατέρα σας και την ευρύπρωκτη την γυναίκα σας και το πορνίδιο την κόρη σας(αυτή από τον κώλο και με πολύ ζόρι) και γαμώ και το πουστρόνι το γιό σας από όποια τρύπα σας έχει μείνει αγάμητη, μόνο να τολμήσω να αναφέρω το όνομα μια Ιδεολογίας κοντεύω να πάω μέχρι φυλακή, και εσείς τους σφίγγετε τα χέρια που ακόμα στάζουν αίμα από τον σφαγμένο Ελληνισμό και τολμάτε και τους βάζετε σαν Βουλευτές στο Ελληνικό Κοινοβούλιο το οποίο σηματοδοτεί την ύπαρξη Ελληνικού Κυρίαρχου Κράτους.
Για να σας θυμίσω, το Ελληνικό Κράτος έγινε Κυρίαρχο όταν απελευθερώθηκε με αγώνες και θυσίες μετά από 400 χρόνια Τούρκικης σκλαβιάς.
Ψιλά γράμματα για σας βέβαια, μέχρι να σας στρώσει ο μπαλτάς στο κυνήγι!!!

την φωτογραφία την "δανείστηκα" από εδώ

15 σχόλια:

 1. Πολλά "LIKE"!

  ΥΓ: αλήθεια, γιατί να μην υπάρχει ένα τέτοιο κουμπί (Like) για να κάνουμε κλικ όταν - σχεδόν πάντα - συμφωνούμε με τα γραφόμενά σου;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ευχαριστώ!
  Ότι σκέπτομαι το γράφω!

  Θα το ψάξω να δω αν μπορώ να βάλω στον blogger κουμπί "LIKE".

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Σταύρο, εγώ τα λέω έτσι κι αλλιώς κι αλλιώτικα και "πασαλιμανιότικα"!
  Το θέμα είναι να περπατάει το πράγμα.
  Ατυχώς μερικοί μένουν στις βρισιές-"μουσική υπόκρουση" και χάνουν την ουσία!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Κανείς από σας τους πατριώτες του γλυκού νερού δεν έχει τ'αρχίδια να φυτέψει από μία σφαίρα στο κρανίο των παχύδερμων πολιτικών που έχουν ξεπουλήσει την Πατρίδα. Μόνο να blogάρετε και να βρίζετε ξέρετε... (η αντίσταση του καναπέ)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Όταν θα έρθει η ώρα θα γίνει κι αυτό.
  Εσύ χριστιανοταλιμπανάκο κοίτα μην είσαι κοντά!

  Δηλαδή τι έχει να κερδίσει το κίνημα αν αυτή την στιγμή βγω εγώ η κάποιος άλλος σύντροφος και αρχίσουμε να μοιράζουμε κακαράτζες;
  Θα έρθει η ώρα η δική μας.

  "Σαν θα πέσει η πρώτη φωτιά, αλίμονο σ'αυτόν που θα βρούνε οι Τούρκοι ξαρμάτωτο" Παπαφλέσσας!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Τουρκοσποράκο καταρχήν εγώ δεν σε έβρισα. Να σου ξεκαθαρίσω λοιπόν ότι δεν είμαι "χριστιανοταλιμπανάκος". Το αν πιστεύω σε κάποιον Θεό ή όχι δεν είναι δικό σου θέμα! Μ'αρέσει που χρησιμοποίησες και το όνομα του γραικύλου αρχιταλιμπάν Παπαφλέσσα... Μέχρι εσείς οι κοιμήσιδες τουρκοέλληνες αποχαυνωμένοι από την καλοπέραση αποφασίσετε να αντιδράσετε, τα πακιστάνια και τα αλβανά ήδη θα σας έχουν γαμήσει τις μανάδες σας και τις αδερφές σας. Στο κάτω-κάτω εσύ ζεις στην Ελλάδα όχι εγώ. Θα πρέπει να βρείτε έναν τρόπο να προστατέψετε τις κωλοτρυπίδες σας, δεν νομίζεις;;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Έτσι πες κοπέλα μου!
  Δεν ζεις στην Ελλάδα.
  Κι έλεγα γιατί δεν σε ξέρω, γιατί δεν σε ξέρω?
  Γλύτωσες το γαμήσι λόγω αλλοδαπής!
  Κάτσε εσύ στον αλλοδαπό καναπέ σου και άσε μας εμάς να βγάλουμε το φίδι από την τρύπα όταν και εάν θελήσουμε.
  Όσο για τις κωλοτρυπίδες μας, καλά είναι και σε κλάνουν!
  Εσύ κοίτα να ταπώσεις την δικιά σου γιατί είναι ανοιχτός ο στόμας σου και κάνει ρεύμα!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Ηφαιστίωα δεν αδειάζω να σου απαντήσω γιατί σκίζω την κλάνα της μάνας σου.
  Στείλε την αδερφή σου την Ιωνία να παίρνει σειρά και τράβα γαμήσου με κανα σκυλί μετά!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Εδώ δεν υπάρχουν αδέσποτα αλλά ούτε Πακιστανοί.
  Τα σκυλιά τα έχουν οι ιδιοκτήτες τους και οι Πακιστανοί είναι σαν να μην υπάρχουν.
  Άκυρη η "ευχή" σου μαλακοέλληνα.
  ΧΑΧαΧΑΧα!

  Α, δεν με λένε -Ηφαιστίωα- αγράμματε έλληνα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Καλά ρε Ηφαίστιε μην κάνεις έτσι!
  Αυτοσχεδίασε.
  Πυροσβεστική δεν υπάρχει;
  ΒΑΛΕ ΜΙΑ ΜΑΝΙΚΑ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΟΥ!
  Μαύροι δεν υπάρχουν;
  ΤΡΑΒΑ ΓΑΜΙΣΟΥ Ν' ΑΣΠΡΙΣΕΙΣ!
  Sex shops δεν υπάρχουν;
  ΑΝΤΕ ΑΓΟΡΑΣΕ ΕΝΑ ΒΟΗΘΗΜΑ!
  και σε τελική ανάλυση αδελφούλα μου βολέψου με το χέρι σου.
  Και κάνε επ' ευκαιρία έναν εσωτερικό καθαρισμό του βοθροσωλήνα γιατί έχει πιάσει πουρί από τις ..."καταθέσεις"!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Άντε και σύρε και γαμήσου ρε Ηφαιστίωνα αρχιπουστράκο που θα μας πεις και τουρκοέλληνες ρε ξεσκισμένη σουηδέζα αδερφή. Γιατί κατά εκεί σε κόβω να 'χεις ξωμείνει και τώρα ψάχνεις για ψωλές. Απορώ ρε συ Σταύρο με την υπομονή σου να κάθεσαι να ασχολείσαι με ένα μουνί της λάσπης.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Ντόπιο τρόλλι είναι και μάλιστα συγκεκριμένης αποστολής.
  "Εθνικίζει" μεν αλλά τα χώνει και στον Μιχαλολιάκο δε.
  Κάτι μου λέει αυτό και θα αναρτήσω και θα ξεκαθαρίσω τα πράγματα.
  Τα λέμε αργότερα, γιατί παίζει χαρά και εργασία!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. ΔΥΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ...

  http://4.bp.blogspot.com/_-CG-Y2S99fk/TP-EJzM4EzI/AAAAAAAADuk/lsv3rj-g7nc/s320/1.jpg

  http://1.bp.blogspot.com/_-CG-Y2S99fk/TQDZk9eLLWI/AAAAAAAADvI/j0LSClbAI1w/s320/1.jpg

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. Ρε συ άπλυτε ωραίες φωτογραφίες ρε!
  Και στις δύο η μάνα σου είναι ή παίζει και η αδερφή σου?!
  Κουφαλίτσα θα σε έχουνε ξεσκίσει στην πούτσα μου φαίνεται!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Βρίστε ελεύθερα! Το πολύ-πολύ αν μου σπάτε τ' αρχίδια, να σας διαγράψω το σχόλιο.