.

ΠΟΥ χρωστάμε ΠΩΣ χρωστάμε ΠΟΣΑ χρωστάμε
ΠΟΙΟΙ έφαγαν ΠΩΣ έφαγαν ΠΟΣΑ έφαγαν

Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου 2010

Αν η μαλακία ήταν εργόχειρο...

Διάβαζα τις προηγούμενες ημέρες αναρτήσεις σε «πατριωτικά» ιστολόγια να γράφουν για το συμβόλαιο του Ανδρέα με τους Αμερικάνους και τους Rockefeller.

Ρε άντε και γαμηθείτε τσοπανόβλαχοι του κερατά που μου γίνατε και μπλόγκερς –ερευνητές!
Ίσα για να μας πιάσουν όλους μας οι άπλυτοι στο στόμα τους και να γελάνε με μας.
Αϊ στο διάολο αρχίδια.
Όταν πλύνατε την μπίχλα από τα πόδια σας που φύτρωνε σπανάκι επάνω της και κατεβήκατε στην πόλη, δεν υπογράψατε κανένα ιδιωτικό συμφωνητικό?
Σπίτι πας να νοικιάσεις ρε πανύβλακες και το συμφωνητικό είναι δύο φύλλα.
Εδώ σας πασάρανε έντεχνα μια φωτοτυπία του κώλου (τα εννιάμερα και το μουνί της Χάϊδως) με υποτίθεται 15 όρους εκ των οποίων οι 7 λείπουν!!!
Όχι μόνο το χάψατε αλλά το αναδημοσιεύατε ο ένας μετά τον άλλον σε μια απέλπιδα προσπάθεια να συναγωνιστείτε ποιός είναι ο μεγαλύτερος μαλάκας!!!

Θέλετε να τα χώσετε στον σκατόψυχο τον Ανδρέα?
Ας το πάρουμε από το τέλος.
Γιατί είμαστε σε μια συνεχή διαδικασία δανεισμού?
Γιατί τα έσοδά μας είναι μικρότερα από τα έξοδά μας
και Γιατί παράγουμε ελάχιστα πράγματα τα οποία μπορούμε να εξάγουμε για να εισρεύσει συνάλλαγμα ή χρήμα!

Γιατί συμβαίνουν όλα αυτά?
ΓΙΑΤΙ Ο ΓΑΜΗΜΕΝΟΣ Ο ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΣ, ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΑ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΟΥ, ΤΟ 1981 ΞΕΓΕΛΑΣΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ.

ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΟΚ ήταν το βασικό σύνθημα του αλλά αυτό δεν εμπόδισε τους ψηφοφόρους του όταν έπεσαν τα προγράμματα LEADER και τα Μεσογειακά Ολοκληρωμένα Προγράμματα (Μ.Ο.Π.) και τα πακέτα DELORS να τα ξεκοκαλίσουν έως τελευταίας δραχμής (τότε).
Όταν μας έδινε αυτά τα λεφτά η ΕΟΚ, τα έδινε για υποδομές και όχι για να χτίζονται σκυλάδικα στον Λαρσινό κάμπο και ξενοδοχεία στην Κρήτη.
Όταν ζήταγε η ΕΟΚ να βγουν κάποια δέντρα και στην θέση τους να φυτευτούνε άλλα, δεν το έκανε για να πάρεις την πριμοδότηση και να αγοράσεις γκαρσονιέρες για νοίκιο!
Όταν έδινε λεφτά για συνεταιρισμούς δεν τα έδινε για να νοικιαστούν κτήρια-βιτρίνες!

ΕΠΡΕΠΕ ΟΜΩΣ Ο ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΙΓΔΙΑΣΜΕΝΑ ΖΙΒΑΓΚΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΦΙΣΟΚΟΛΛΗΤΕΣ ΝΑ ΦΑΝΕ!
ΚΑΙ ΤΡΩΓΑΝΕ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ!!!

Με όλα τα Ευρωπαϊκά πακέτα πέσανε τρελά λεφτά στην Ελλάδα!
Τα είδε κανείς?
Τα ροκάνισαν τα πράσινα τρωκτικά και πέταξαν μερικές παλιοδεκάρες και στον όχλο για να μην διαμαρτύρεται και για να αγοράσουν τον ψήφο του.
Διέλυσαν τις επιχειρήσεις με την ένταξή τους στον Οργανισμό Ανασυγκρότησης.
Ατελείωτη μάσα μέχρι να την σώσουν την κάθε μία και στο τέλος λουκέτο και οι εργάτες στο δρόμο μέχρι να αγοράσουν την ψήφο τους με μια θέση στο Δημόσιο!
Στην Θεσσαλία και στην Κρήτη, παιδιά που ήταν 5 χρονών το 81, είναι σήμερα 35άρηδες και στο χωράφι δεν έχουν πατήσει μια φορά το πόδι τους.
Αφού με τα πανωγραψίματα και τις πριμοδοτήσεις, ούτε ο πατέρας τους δούλευε ποτέ!
Έδινε λεφτά τότε η ΕΟΚ για να γίνουν συνεταιρισμοί αγροτών για την καλύτερη προώθηση των προϊόντων τους στην Ενωμένη Ευρώπη.
Χλαπάκιζαν τον άμπακο τα ΠΑΣΟΚο-σκούληκα και έδιναν κάτι ψιλά ίσα για να τα πρώτα νοίκια και για την ταμπέλα για να την δείξουν στους Ευρωπαίους.
Πόσοι συνεταιρισμοί του τότε έζησαν μέχρι σήμερα?
Κάποιοι ελάχιστοι και αυτό ίσως γιατί παρ’ όλες τις ΠΑΣΟΚο-αναποδιές κατάφεραν να επιβιώσουν του σκοπού τους!


Τι έκανε ο σημερινός νταβάς μας ή Ευρωπαϊκή Ένωση?
Έκανε ποτέ κάποιν έλεγχο αφού έβλεπε ότι λεφτά δίνει και τα λεφτά δεν αξιοποιούνται αλλά μασουλιώνται από την Πράσινη φυλλοξέρα?
Τίποτα!
Τα βλέπανε και δεν μιλάγανε και μάλλον, σήμερα μετά από 20και βάλε χρόνια, καταλαβαίνουμε το γιατί.
ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΔΕΣΕΙ ΧΕΙΡΟΠΟΔΑΡΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΟΡΙΖΟΥΝ ΨΥΧΗ ΤΕ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙ  που λένε και οι γραμματισμένοι!

Ο σκατόψυχος ο Ανδρέας μας έβαλε στον χορό και το γαμημένο mind the GAP μπασταρδάκι του, μας έχει βάλει να χορεύουμε τρελό καρσιλαμά.
Για άλλη μια φορά το λέω.
Το Μνημόνιο που μας επέβαλαν τα πουστρογαμημένα τα ΠΑΣΟΚια μαζί με την πουτάνα την Θεοδώρα Μητσοτάκη-Μπακογιάννη-Κουβελου και με την αγαστή συνεργασία του ΛΑ.Ο.Σ.- Γεώργιος Καρατζαφέρης βασίζεται στο Αγγλικό δίκαιο και αυτό σε πολύ απλά και καθημερινά Ελληνικά Ελληνικά σημαίνει ότι αν δεν καταφέρουμε να ξεπληρώσουμε τα χρέη μας, ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΜΑΣ (ΕΟΚ, Ευρωπαϊκή Ένωση κλπ) έχουν το δικαίωμα να ξεπουλήσουν τμήμα της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ για να πάρουν τα χρήματα τα οποία «χρωστάμε»!

Και να η ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ, και να ο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ με τις 13 Ελληνικές Επαρχίες-Καντόνια, και να το Σκοπιανό με την άρον-άρον λύση (εις βάρος μας φυσικά), και να η Μεγάλη Αλβανία με την Τσαμουριά, και να τα πετρέλαια στο Αιγαίο που ανακαλύφθηκαν έτσι ξαφνικά και είμαστε και τόσο αβέρτοι που θα χαρίσουμε μερικά στους Τούρκους.
ΑΦΟΥ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ.

Αυτά με λίγα λόγια και με πολύ ψάξιμο ανάμεσα στις γραμμές μπορεί κάποιος να προσάψει στον Ανδρέα ΘΑΘΑνδρέου.
Προικοσύμφωνα και λοιπές μαλακίες είναι για τους ελληναράδες του κώλου και της πορδής!

2 σχόλια:

  1. Η μεγαλύτερη πλάκα είναι πως αν μπει στον κόπο να διαβάσει κανείς το κείμενο θα δει ότι ο συντάκτης της ... CIA (!) ούτε αγγλικά γνωρίζει, ούτε φρόντισε να μην υπάρχουν λάθη όπως η παράληψη ρημάτων κτλ.. Σε πολλά σημεία έχει γίνει μετάφραση λέξη προς λέξη από τα ελληνικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευσεβείς πόθοι ελληναράδων!
    Κρίμα στα δικά μας τα μπλόγκια που πάτησαν την πεπονόφλουδα και γελάνε μαζί μας οι άπλυτοι:-(((

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Βρίστε ελεύθερα! Το πολύ-πολύ αν μου σπάτε τ' αρχίδια, να σας διαγράψω το σχόλιο.