.

ΠΟΥ χρωστάμε ΠΩΣ χρωστάμε ΠΟΣΑ χρωστάμε
ΠΟΙΟΙ έφαγαν ΠΩΣ έφαγαν ΠΟΣΑ έφαγαν

Τετάρτη, 13 Οκτωβρίου 2010

ΞΕΝΑ ΣΩΜΑΤΑ… ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ «ΑΓΙΟΙ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΕΣ»!

Posted by xryshaygh στο Οκτωβρίου 13, 2010
ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΔΟΛΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ :
ΜΕ ΕΦΑΛΤΗΡΙΟ ΤΙΣ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΕΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΑΛΜΑ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΜΑΣ : ΤΗΝ ΜΑΖΙΚΟΤΕΡΗ ΕΞΑΠΛΩΣΗ ΤΩΝ ΙΔΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΑΣ ΘΕΣΕΩΝ, ΣΠΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΦΡΑΓΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟΥ ΚΑΙ ΓΚΡΕΜΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΤΕΙΧΟΣ ΤΗΣ ΣΙΩΠΗΣ. ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΠΩΣ ΑΥΤΗ ΜΑΣ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑΥΤΙΖΕΤΑΙ ΣΤΕΝΟΜΥΑΛΑ ΜΕ TO ΟΠΟΙΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΟΝΤΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ, ΔΕΝ ΘΡΕΦΟΥΜΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΚΗ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΑΤΗΡΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΛΓΕΒΡΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.
ΑΠΛΑ ΚΑΤΑΝΟΟΥΜΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟΚΑΝΟΝΙΣΜΕΝΟ (ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ) ΚΑΙ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΡΟΧΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΤΡΕΧΟΥΣΑ ΦΑΣΗ,. ΓΙΑ ΤΟΥΤΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΡΟΞΕΝΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΝΙΑΡΗ ΘΥΜΗΔΙΑ ΚΑΙ (ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ) ΑΝΕΚΤΗ ΑΗΔΙΑ Η ΕΤΕΡΟΚΛΗΤΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ «ΕΜΠΝΕΥΣΜΕΝΩΝ», «ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΩΝ ΕΠΑΝΑΝΑΣΤΑΤΩΝ», «ΝΕΚΡΟΖΩΝΤΑΝΕΜΕΝΩΝ» ΥΠΕΡΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ ΚΑΙ «ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ», ΠΟΥ ΘΙΧΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΚΟΒΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ Σ’ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.
ΞΕΣΤΡΑΤΙΣΜΕΝΟΙ, ΧΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ Ή ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΑ ΒΑΛΤΟΙ, ΑΥΤΟΙ ΟΙ «ΨΕΥΤΟΔΡΟΣΟΥΛΙΤΕΣ», ΑΥΤΑΡΕΣΚΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΕΝΟΣ ΑΜΦΙΒΟΛΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ, ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΗ, ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΨΥΧΗ ΕΓΩΠΑΘΕΙΑ Ή ΓΙΑΤΙ ΑΡΕΣΚΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ «ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΙ» ΜΙΑΣ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΗΣ (ΣΚΟΠΙΜΑ;) ΔΟΝΚΙΧΩΤΙΚΗΣ ΕΦΟΔΟΥ ΔΙΧΩΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟ ΣΚΟΠΟ, ΚΡΙΤΙΚΑΡΟΥΝ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΥΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ, ΩΣ ΔΗΘΕΝ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ : ΑΝΙΣΟΡΡΟΠΟΙ «ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟΙ» ΙΔΕΟΛΟΓΟΙ, ΕΓΩΠΑΘΕΙΣ «ΥΨΙΠΕΤΕΙΣ» ΕΓΩΙΣΤΕΣ, ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ ΘΙΓΜΕΝΟΙ ΝΑΡΚΙΣΣΟΙ, «ΠΟΝΗΡΕΜΕΝΟΙ» … «ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΛΥΚΟΙ» ΚΑΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΙ ΝΕΟΠΑΓΑΝΙΣΤΕΣ ΑΝΑΧΩΡΗΤΕΣ, ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΑΙ Σ’ ΕΝΑ ΕΛΕΕΙΝΟ ΧΑΡΜΑΝΙ ΜΕ ΘΛΙΒΕΡΟΥΣ ΒΛΑΜΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΤΕΣ, ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΥΣ ΛΑΚΕΔΕΣ, ΚΑΘ’ ΕΞΗ ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΧΑΦΙΕΔΕΣ, ΧΟΜΠΙΣΤΕΣ ΠΑΡΑΝΟΪΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΟΙΩΜΕΝΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΤΡΟΤΕΖΕΣ, ΣΤΗΡΙΖΩΝΤΑΣ ΤΑ ΣΟΣΙΑΛΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΑ ΑΝΑΧΩΜΑΤΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΚΙΝΗΜΑ.  ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΤΕ Ή ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΠΟΥΡΔΟΦΙΛΟΛΟΓΙΕΣ ΓΙΑ ΔΗΘΕΝ «ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ», «ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΕΣ» ΚΑΙ «ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΕΣ» ΜΟΡΦΕΣ ΠΑΛΗΣ, ΝΑ ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ ΠΩΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΘΕΝ ΑΝΩΝΥΜΟ ΣΥΝΩΜΟΤΗ, ΤΟΝ ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟ ΚΑΘΑΡΟΛΟΓΟ Ή ΤΟΝ «ΞΥΠΝΙΟ» «ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗ», ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΙΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΤΩΝ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ.
ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙΑ ΤΟΥ ΕΠΙΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΑΙΜΟΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΛΑΪΚΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ Σ’ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΑΖΕΣ, ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗ ΣΠΙΛΩΣΗ ΚΑΙ ΑΘΛΙΕΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ. ΟΠΟΤΕ, ΕΥΛΟΓΑ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΘΟΔΙΚΟ ΚΥΝΙΣΜΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΜΑΣΤΟΡΙΑ ΤΗΝ ΑΘΕΡΑΠΕΥΤΗ ΜΕΓΑΛΟΜΑΝΙΑ, ΤΑ ΧΟΥΓΙΑ, ΤΑ ΧΡΕΗ ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΙΑ «ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΥ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.  ΑΥΤΟΙ ΟΙ «ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΙ», ΟΙ «ΑΤΥΧΟΙ» ΚΑΙ ΤΑΧΑ «ΠΑΡΕΞΗΓΗΜΕΝΟΙ» ΑΠΟ ΤΟΥΣ ……ΑΦΕΛΕΙΣ ΚΙ’ ΑΜΟΡΦΩΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΑ «ΞΕΝΑ ΣΩΜΑΤΑ» ΣΤΟΝ ΚΟΡΜΟ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΛΑΪΚΟΥ ΑΓΩΝΑ! ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΟ ΠΙΟ ΕΠΙΤΗΔΕΥΜΕΝΟ ΧΑΡΤΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ , ΤΟΥ ΠΟΛΥΠΡΟΣΩΠΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.
ΟΡΜΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ ΨΥΧΟΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗ ΕΠΑΡΣΗ, ΑΚΡΑΙΑ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗ ΑΦΕΛΕΙΑ, ΑΘΕΡΑΠΕΥΤΗ ΜΕΓΑΛΟΜΑΝΙΑ Ή ΚΑΙ (ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ) ΩΜΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΙΚΟ ΔΟΛΟ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΩΣ ΥΠΟΥΛΕΣ ΦΡΑΓΕΣ ΣΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ.  ΜΕ ΑΝΩΝΥΜΑ ΨΕΥΔΗ, ΕΠΩΝΥΜΑ ΜΙΣΟΛΟΓΑ ΚΑΙ ΔΙΑΧΥΤΟΥΣ ΥΠΟΝΟΜΕΥΤΙΚΟΥΣ ΨΙΘΥΡΟΥΣ, ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΑ ΝΑ ΠΑΡΑΒΛΑΨΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. ΠΑΡΑΜΥΘΑΔΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΕΜΠΟΡΕΣ, «ΦΙΝΕΤΣΑΤΟΙ» ΚΑΙ «ΣΚΛΗΡΟΤΡΑΧΗΛΟΙ», ΤΟΥ ΣΑΛΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ, ΑΙΘΕΡΟΒΑΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ, ΣΥΝΑΓΕΛΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ …ΜΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ, ΧΛΕΥΑΖΟΝΤΑΣ ΚΡΥΦΑ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ, ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΠΑΘΙΑΣΜΕΝΟ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΙΚΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Ο ΚΑΙΡΟΣ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΠΟΣΟ ΑΞΙΟΣ ΥΠΗΡΞΕ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΤΟΥΣ Η΄ ΠΟΣΟ ΑΝΘΕΚΤΙΚΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ ….ΠΟΥ ΙΠΠΕΥΟΥΝ.
ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ – ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΑΝΟΙΧΤΟ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΑΚΡΟΑΤΗΡΙΟ ΙΣΧΥΕΙ : ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΑ! ΦΟΡΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΕΝΔΟΙΑΣΤΑ! ΩΣΤΕ ΝΑ ΦΑΝΕΡΩΘΕΙ ΑΝΟΙΚΤΑ ΚΑΘΕ …ΠΛΑΝΗΜΕΝΟΣ, ΣΑΛΟΣ, ΒΛΑΞ, ΔΟΛΙΟΣ Ή ΒΑΛΤΟΣ! ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΤΗΝ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΧΝΑ ΑΠΟΚΡΟΥΣΤΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΟΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΡΕΝΑ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΗΘΙΚΑ ΔΕΙΛΟΣ, ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΜΙΚΡΟΑΣΤΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΗΛΙΘΙΟΣ (ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΟΤΑΝ ΑΦΗΝΕΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ – ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΛΑΧΙΣΤΗΣ Ή ΤΗΣ ΜΗΔΕΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΑΠΗΧΗΣΗΣ- ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΑΝΤΙΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΣΜΟ Ή ΕΛΙΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΜΑΡΞΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΥ «ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΜΟΥ»)
ΣΤΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΚΟΠΙΑΣΤΙΚΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ, ΟΙ ΑΠΩΛΕΙΕΣ, ΟΙ ΑΝΑΓΚΑΙΟΙ ΕΛΙΓΜΟΙ, Η ΚΟΠΙΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΝΗ (ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΝΙΟΤΕ ΑΚΑΡΠΗ) ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΗ ΔΙΑΒΡΩΣΗ, Η ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΗ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ ΚΙ’ Ο ΠΟΛΥΕΠΙΠΕΔΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΟ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΕΔΙΟ, ΕΧΟΥΝ ΣΠΕΙΡΕΙ ΚΑΡΠΟΦΟΡΑ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΤΟΥ ΛΑΪΚΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ.  ΜΕΤΑΔΟΣΑΜΕ ΑΡΤΙΑ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΣΕ ΜΙΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΓΕΝΙΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΕΥΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΓΙΓΑΝΤΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΝΤΟΠΙΟΥ ΜΑΡΞΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ, ΣΤΟΝ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΦΡΙΚΤΟ ΜΕΤΑΠΟΛΕΜΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ «ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΩΝ» ΝΙΚΗΤΩΝ, ΣΤΑΘΗΚΕ ΟΡΘΗ ΣΤΗΝ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ, ΤΩΝ ΜΙΖΑΔΟΡΩΝ , ΤΗΣ ΧΑΦΙΕΔΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΜΕ. ΚΙ’ ΑΥΤΗ Η ΓΕΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΜΑΣ, ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΑΣΒΕΣΤΗ ΤΗ ΔΑΔΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.
ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΜΕ ΜΕ ΑΝΑΜΕΙΚΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ (ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΛΙΨΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ) ΟΤΙ, Η ΠΟΛΙΤΙΚΟΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ ΜΕ ΡΥΘΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠ’ ΟΥΔΕΝΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΣΥΓΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ : Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΕΝΔΟΤΙΣΜΟΣ, Η ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΚΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΕΞΕΛΙΣΣΟΝΤΑΙ ΑΝΕΜΠΟΔΙΣΤΑ, ΕΝΩ ΤΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΤΩΝ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΜΕ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΟΧΗ ΣΙΩΠΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΠΟΣΙΩΠΗΣΗΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.  ΤΟ ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΘΑ ΕΠΙΤΑΧΥΝΕΙ ΤΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΕΘΝΟΑΠΟΔΟΜΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΕ ΔΟΥΛΟΠΑΡΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ. ΘΑ ΝΟΜΟΘΕΤΕΙ, ΘΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ, ΘΑ ΕΞΟΡΚΙΖΕΙ, ΘΑ ΨΕΥΔΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΜΕ ΤΑ «ΠΡΩΤΟΚΛΑΣΑΤΑ» ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ.
ΟΙ ΚΑΛΟΒΟΛΕΜΕΝΟΙ «ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΙΟΙ» ΨΕΥΤΟΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΚΥΑΝΟΛΕΥΚΑ ΡΑΚΗ ΤΟΥ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥ ΛΑΟΣ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΤΟ ΔΕΚΑΝΙΚΙ ΤΩΝ ΚΡΑΤΟΥΝΤΩΝ Ή ΘΑ ΜΕΤΑΛΛΑΧΤΟΥΝ ΣΕ «ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ» ΝΑΡΘΗΚΑ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ «ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ» ΑΠΑΙΤΗΘΕΙ.  ΟΙ «ΡΟΖ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ» ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΤΟΝ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΠΟΡΤΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΝΟΙΚΗΣΗ (ΩΣ ΛΙΒΑΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ …ΤΣΙΜΠΟΓΙΑΝΝΑΚΙΑ) ΣΤΟ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, ΕΝΩ ΤΟ ΣΤΑΛΙΝΙΚΟ ΓΚΟΥΛΑΓΚ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΣΟΥ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΜΕ ….ΑΞΙΟΘΑΥΜΑΣΤΗ ΕΠΙΜΟΝΗ ΤΗΝ ΑΝΤΕΘΝΙΚΗ ΤΟΥ ΣΤΑΣΗ ΩΣ ΕΡΜΑ (ΣΑΒΟΥΡΑ) ΣΤΟ ΣΑΠΙΟΚΑΡΑΒΟ ΤΟΥ ΑΝΤΕΘΝΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ : ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΟΛΑΓΝΟ, ΣΤΑΘΕΡΟ ΥΠΟΜΟΧΛΙΟ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΟΠΩΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΥΠΗΡΞΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΑ 1918, ΚΗΡΥΣΣΟΝΤΑΣ ΔΙΑΡΚΩΣ ΤΟΝ ΤΑΞΙΚΟ ΕΜΦΥΛΙΟ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΗ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ «ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΣ».
ΓΙΑ ΤΗΝ …..ΔΕΞΙΑ Ν.Δ. ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΛΑΣΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΛΙΟ ΜΑΣ : ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΜΙΖΑΔΟΡΟΥΣ ΚΑΘΕ ΕΠΙΠΕΔΟΥ, ΚΡΙΜΑ ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΣΤΡΙΜΩΧΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ «ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΟ ΜΑΝΤΡΙ». ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΑ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΤΟΥ ΚΟΥΦΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΓΗΡΑΛΕΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΟΣΠΑΡΑΣΣΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΜΠΙΡΟΙ ΤΟΥΣ.  ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ : ΤΟ ΓΑΛΑΖΙΟ ΚΡΑΤΟΣ ΥΠΗΡΞΕ Ο ΠΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΣ ΕΥΕΡΓΕΤΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΟ ΣΚΥΛΟΛΟΪ ΠΟΥ ΔΙΕΒΡΩΣΕ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ, ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΣΤΟ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ. ΟΠΟΙΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΠΩΣ ΟΙ …. ΟΠΟΙΟΙΔΗΠΟΤΕ ΖΑΓΟΡΙΤΗΔΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΕΙΚΩΣ ΑΘΕΡΑΠΕΥΤΑ ΕΘΝΟΠΑΡΑΛΥΤΟΙ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ ΗΛΙΘΙΟΙ!
ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΥΕΙ ΡΑΓΔΑΙΑ : ΟΙ ΑΦΡΟΑΣΙΑΤΕΣ ΚΑΙ ΒΑΛΚΑΝΙΟΙ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΘΡΑΣΥΝΟΝΤΑΙ, ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ Η ΑΝΕΡΓΙΑ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ, ΟΠΩΣ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΩΝ ΒΟΛΕΜΕΝΩΝ.  ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΑΛΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΧΤΥΠΑ ΑΜΕΣΑ Ή ΠΡΟΒΟΚΑΡΕΙ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΗΣΙΔΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ.  ΟΜΩΣ ΑΡΓΑ ΑΛΛΑ ΣΤΑΘΕΡΑ Ο ΛΑΟΣ ΑΦΥΠΝΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑ, ΞΕΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΤΗΣ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ. ΟΙ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΑΣ ΣΠΡΩΓΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΘΑ ΟΔΗΓΗΘΟΥΝ ΣΕ ΜΑΧΗΤΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΝΤΟΠΙΩΝ ΚΑΙ ΞΕΝΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ. ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΠΩΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΤΗΣΕ ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ «ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ» ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ.
ΟΙ ΑΚΑΜΑΤΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΚΙ ΟΙ ΑΝΟΡΓΑΝΩΤΟΙ (ΑΚΟΜΑ) ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ, ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΑΦΙΕΔΕΣ ΤΟΥ, ΠΑΛΕΥΟΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ, ΣΤΙΣ ΣΥΝΟΙΚΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗΣ ΑΘΗΝΑΣ, ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΟ ΠΙΟ ΛΑΜΠΡΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΟΥ ΚΛΙΜΑΚΩΤΑ ΑΦΥΠΝΙΖΕΙ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΑ ΛΑΪΚΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ.  ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΑ ΑΠΛΑ ΚΙ’ ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΤΑ ΕΞΗΓΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΦΕΣΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ : ΟΣΕΣ ΛΑΪΚΕΣ ΜΑΖΕΣ ΔΕΝ ΑΠΟΧΑΥΝΩΘΗΚΑΝ, ΔΕΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΑΝ, Θ’ ΑΝΑΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥΣ. Ή ΘΑ ΞΑΝΑΒΡΟΥΝ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΡΗΜΑΞΕ ΤΟ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ Θ’ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ Ή ΘΑ ΧΑΘΟΥΝ ΤΡΟΜΑΓΜΕΝΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΩΝΕΥΤΗΡΙ ΤΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ.
ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΘΑ ΕΞΑΘΛΙΩΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΜΑΖΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΛΓΗΤΗ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΑΝΤΙΛΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΜΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΛΟΙΟΥΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΔΙΕΞΟΔΕΣ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΕΣ «ΛΥΣΕΙΣ», ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ Ο ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΞΕΝΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΠΛΟΚΑΜΙΑ ΤΗΣ ΘΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΕΔΑΦΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΟΥ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ.  ΝΟΙΩΘΟΥΜΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑΤΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΕΘΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΙΧΩΣ ΦΤΙΑΣΙΔΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΑΛΥΨΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΔΑΧΤΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ. ΕΤΣΙ, ΤΟΥΤΗ ΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΗ ΩΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΠΟΙΗΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΠΑΡΑΚΤΙΚΗ ΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ.
ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΗΘΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ, ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΟΠΟ, ΠΕΡΙΦΡΟΝΩΝΤΑΣ ΕΠΙΔΕΙΚΤΙΚΑ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥΣ. Σ’ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ Ο «ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑΣ» ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ, ΜΑΣ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΤΟ ΘΑΥΜΑΣΙΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΥ ΗΡΩΙΣΜΟΥ, ΜΑΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ, ΤΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΤΗΣ ΔΟΛΙΑΣ ΔΙΩΞΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΥΤΡΩΤΙΚΗ ΧΑΡΑ ΤΗΣ ΤΕΛΙΚΗΣ ΝΙΚΗΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΞΕΝΟΚΙΝΗΤΗ ΕΞΟΥΣΙΑ.
Ο «ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑΣ» ! ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ ΟΙ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ, ΟΠΟΥ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΗΣ «ΑΝΤΙΦΑ» ΞΕΝΕΡΩΝΟΥΝ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΣΤΟΥΡΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΧΘΡΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ, ΟΠΟΥ ΟΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΤΩΝ ΜΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΟΡΚΟΙ ΚΡΑΤΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΦΥΛΑΚΕΣ ΕΙΣΠΡΑΤΤΟΥΝ (ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ), ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΗΝ ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.  Ο «ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑΣ», ΖΩΝΤΑΝΟ ΕΓΕΡΤΗΡΙΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Σ’ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ !  Ο «ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑΣ», ΑΣΤΑΘΜΗΤΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΣΧΕΔΙΑΣΗΣ ΤΩΝ ΡΑΓΚΟΥΣΑΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΚΛΑΜΑΝΑΙΩΝ, ΕΜΠΡΑΚΤΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΗΣ VIRTUAL REALITY ΤΟΥ ΑΝΤΕΘΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥGIORGOS!  Ο «ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑΣ», ΠΑΣΣΑΛΟΣ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΤΩΝ ΚΥΚΛΩΠΩΝ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ, ΘΑΡΑΛΕΟ ΤΑΜΠΟΥΡΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ ΚΙ ΟΡΘΟ ΛΑΒΑΡΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΙΔΕΑΣ!
ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΣΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΣΗ ΤΗΣ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΙΔΕΑ, ΠΟΣΟ ΛΑΜΠΡΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΘΑ ΑΝΑΔΥΘΕΙ ΑΥΤΗ Η ΠΑΤΡΙΔΑ OTΑΝ ΑΝΘΙΣΟΥΝ ΔΥΟ, ΤΡΕΙΣ, …ΠΑΜΠΟΛΛΟΙ «ΑΓΙΟΙ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΕΣ»! ΕΙΧΑΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΟΙ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑΝ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΜΙΑΝ ΑΝΑΛΟΓΗ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ. ΠΑΜΠΟΛΛΟΙ «ΑΓΙΟΙ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΕΣ»!ΟΧΙ ΜΟΝΑΧΑ ΣΤΙΣ ΣΥΝΟΙΚΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΜΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ, ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ, ΣΤΙΣ ΚΩΜΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗΣ ΓΗΣ, ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙ 4000 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΑΙΜΑ.
«ΑΓΙΟΙ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΕΣ», ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΥΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥΣ, ΤΙΣ ΤΡΑΓΩΔΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΘΛΙΨΕΙΣ ΤΟΥΣ. ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΤΟΥΣ ΗΡΩΙΣΜΟ, ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΡΗΦΑΝΕΣ ΝΙΚΕΣ ΤΟΥΣ, ΜΕ ΤΑ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ ΠΛΗΓΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΦΑΥΛΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ, ΕΞΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΝΑ ΟΠΙΣΘΟΧΩΡΗΣΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΞΑΝΟΜΕΝΗ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΜΙΣΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!  «ΑΓΙΟΙ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΕΣ», ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΜΙΖΑΔΟΡΟΥΣ, ΧΑΦΙΕΔΕΣ, ΠΡΕΖΕΜΠΟΡΟΥΣ ΚΑΙ… ΤΑΞΙΚΑ ΚΩΘΩΝΙΑ ! ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ ΟΙ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΟΙ ΚΟΥΛΟΓΛΟΥ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΣΑΡΑΓΙΟΥ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ : ΩΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΤΕΛΩΝΕΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ !
Θ. Π. – Χρυσαυγίτης από το 1980…

9 σχόλια:

 1. http://www.youtube.com/watch?v=wWSXaKb4iys&feature=player_embedded

  Μπορεί να είναι ακυρο αυτό το βίντεο στο συγκεκριμένο θέμα αλλά καυλιάρη γαμόσταυρε αυτά γίνονται και μάλιστα πολύ πολύ χειρότερα και στα τμήματα στο Γιουνανιστάν... με αυτά δεν ασχολίτε κανένας γαμώ την πουτάνα την μάνα τους??? Έχω να πώ και άλλα, αλλά τα κρατάω αν κάνεις και ένα θέμα για αυτά, γαμώ τα πουστράκια τους φασίστες...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΓΑΜΙΣΙ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΣΤΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ.

  Γαπιστής

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Εν πρώτης όπως γράφης ανώνυμε είναι λάθος σχόλιο σε λάθος μεριά.
  Έπειτα αν διάβαζες παλιές μου αναρτήσεις θα έβλεπες ότι την λέω στα μπατσάκια και μάλιστα χοντρά.
  Επειδή τα "έχεις", θέλω να μου απαντήσεις με το χέρι στην καρδιά.
  Αν αυτό το μούλικο την είχε "πέσει" σε συγγενικό σου πρόσωπο για να το "ψειρίσει" ρίχνοντας και καναδύο ψιλές και αν το λάφυρο ήταν αγαπημένο ενθύμιο, θα το πάταγες κάτω ή δεν θα το πάταγες?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Γαμώσταυρε, θα του γαμούσα την πουτάνα την μάνα που το ξέχεσε, και όλο το γαμημένο γεννεολογικό του δέντρο. Δεν είμαι όμως ο πουστόμπατσος εγώ και δεν πληρώνομαι για να επιβάλλω την τάξη... Ανάλογα με το έγκλημα και η τιμωρία...
  Υ.Γ.: Για να μην μου βγεί μεγάλο το κείμενο και σου σπάω τα αρχίδια έκοψα πάρα πολλά ακόμα και μια μακάβρια προσωπική εμπειρία... μεχρι και το υστερόγραφο ξαναγράφτηκε...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Κοίτα, το φαινόμενο οι μπάτσοι να σε κλειδώνουν με τα χέρια πίσω είνα παγκόσμιο.
  Όπως παγκόσμιο είναι και το σοπάκι μετά!!!
  Το ζητούμενο είναι τι θα γίνει με όλους αυτούς οι οποίοι μας κουβαλήθηκαν με το έτσι θέλω και μας πηδάνε κι από πάνω?
  Τουλάχιστον ας έχουν τον φόβο του "νταή".

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Καλά, ρε μαλάκα, το παίζεις Ελληνάρας και δεν ξέρεις ούτε τα βασικά της ορθογραφίας; Ελεος.

  Εν πρώτης, ρε φίλε;

  Εν πρώτΗς;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Δεν ξέρω σε ποιόν τα λες με το υφάκι αλλά, ο Μακρυγιάννης αγράμματος ήταν και παρ' όλα αυτά τα κεφάλια από κάτι τουρκόσπορους σαν και του λόγου σου, τα έκοβε!
  Στο μεταξύ κάντηνε από δω γιατί βρωμάς.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Κατούρα και λίγο, μην πάθεις καμιά φλεγμονή και σε τρέχουμε!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Βρίστε ελεύθερα! Το πολύ-πολύ αν μου σπάτε τ' αρχίδια, να σας διαγράψω το σχόλιο.