.

ΠΟΥ χρωστάμε ΠΩΣ χρωστάμε ΠΟΣΑ χρωστάμε
ΠΟΙΟΙ έφαγαν ΠΩΣ έφαγαν ΠΟΣΑ έφαγαν

Δευτέρα, 11 Οκτωβρίου 2010

Κορκονέας και Ισόβια? Μπα!!!

Ανακοινώθηκε σήμερα η ποινή για τον Επ. Κορκονέα και ίσως και η ποινή για τον Βσ. Σαραλιώτη.
Ισόβια συν 15 μήνες για τον Κορκονέα και ποινή με ανασταλτικό ίσως χαρακτήρα πρόκειται να ανακοινωθεί στον Σαραλιώτη!

ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΪΚΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ!!!

Εγώ σας λέω ότι ο Κορκονέας σε 8 χρόνια θα είναι έξω και φευγάτος ή μόνο φευγάτος!

Υπόθεση πρώτη!
Σε μερικά χρόνια όταν το περί δικαιοσύνης αίσθημα θα έχει πάει περίπατο και το θέμα θα έχει σχεδόν ξεχαστεί με την βοήθεια ίσως και των Μέσων Μαζικής Εξαπάτησης, ο Κορκονέας θα κάνει το δικαιούμενο Εφετείο και θα σπάσει τα ισόβια. Ή που δεν θα το “καταφέρει” και θα πάει στον Άρειο Πάγο.
Σπάζοντας τα ισόβια, ξέρετε τι καλά που θα του πέσει η ποινή των 15 μηνών?
Στην φυλακή η μικρή ποινή τρώει την μεγάλη και τα ισόβια σε αυτήν την περίπτωση θα γίνουν 16 χρόνια!
16 χρόνια θα σκεφτεί κάποιος. Ένας σεβαστός χρόνος φυλάκισης!
Αμ δε!
Με τα μεροκάματα στην φυλακή και τα ευεργετήματα του τύπου 3/5 της ποινής και τα συναφή, ο Κορκονέας θα φύγει από το Εφετείο-Άρειος Πάγος χωρίς καν να γυρίσει στην φυλακή να μαζέψει τα πράγματά του!
Και μετά ΦΕΥΓΑΤΟΣ!!!

Υπόθεση δεύτερη!
Ο Κορκονέας ή κάνει το Εφετείο και το χάνει παραμένοντας στα ισόβια ή δεν το κάνει καθόλου αλλά τον κάνουν μεταγωγή όπου η ΧΕΣΤΑ των επαναστατών ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ τον απαγάγει για να τον δολοφονήσει παραδειγματικά!

Αλλάζουμε χρονική περίοδο αλλά θα “επιστρέψουμε στο μέλλον”!
Αθήνα 16η Νοεμβρίου και όλα τα ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία είναι επί ποδός και όλα έχουν τους καλύτερους συνεργάτες και τα καλύτερα συνεργεία ακροβολισμένα στην Αθήνα, περιμένοντας την πορεία της 17ης.
Αθήνα 17η Νοεμβρίου και ο βαρύς ουρανός προμηνύει το αποτέλεσμα.
Καταρρακτώδης βροχή ακυρώνει πρακτικά την πορεία και τα Πρακτορεία μένουν με το ...μικρόφωνο στο χέρι!
Δεν φεύγουν όμως από την Αθήνα παρά περιμένουν πληρώνοντας τεράστια ποσά στους ανταποκριτές και τα τηλεοπτικά συνεργεία.
Αθήνα 6η Δεκεμβρίου κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες ο ειδικός φρουρός Κορκονέας Επαμεινώνδας πυροβολεί (στον αέρα?) και σκοτώνει τον 16χρονο Αλέξη Γρηγορόπουλο.
Λεπτά αργότερα ξεκινούν ταραχές οι οποίες επεκτείνονται σε όλη την
Αθήνα και διαρκούν για όλον σχεδόν τον μήνα!
Αποτέλεσμα, ένα εμπορικό Κέντρο ρημαγμένο, καμένο, λεηλατημένο.
Τα πάντα σε ζωντανή σύνδεση από την Ελληνική και Ξένη τηλεόραση.
Τα Αριστερά Κόμματα δεν αποδοκιμάζουν τα επεισόδια αλλά σε όσες συλλήψεις, αραιά και που γίνονται, είναι παρόντα στην ΓΑΔΑ για συμπαράσταση στους συλληφθέντες και αξιώνοντας την απόλυσή τους!
Η “μαθητιώσα νεολαία” ενημερώνεται αδιαλείπτως μέσω μηνυμάτων στα κινητά τηλέφωνα για το που και πως και τι πρέπει να κάνουν!
Υποδομή, όχι παίξε – γέλασε!
Καθηγητές παίρνουν τους μαθητές τους ημερήσιες Εκπαιδευτικές εκδρομές με θέμα τον πετροβολισμό Αστυνομικών Τμημάτων!
Το Κράτος και ο Κρατικός μηχανισμός δείχνουν ανίκανοι να συλλάβουν και να κατανοήσουν το πρόβλημα. Πόσο μάλλον δε, να πάρουν μέτρα!
Το ΠΑΣΟΚ απλά αρκείται να καταγγέλλει την Κυβέρνηση σε υψηλούς τόνους και να ζητά μέσω Παπαντρέου να επανέλθει να ο έλεγχος και να αποκατασταθεί η ψυχραιμία και η τάξη.
Ταυτόχρονα δε κάνει λόγο για “κοινωνική έκρηξη” ως “απόδειξη του οικονομικού, κοινωνικού και θεσμικού αδιεξόδου στο οποίο βρίσκεται ο πολίτης”!
Το 2009 μπαίνει και, σιγά σιγά, μπαίνει το νερό στ' αυλάκι και η Ελληνική κοινωνία στους καθημερινούς ρυθμούς της!

Μάλιστα!
Για να δούμε τώρα τι διαβάζουμε στα ψιλά γράμματα μεταξύ των σειρών.
Ο Κώστας Καραμανλής στις 7 Φεβρουαρίου υπόγραψε το τελικό έγγραφο για τον αγωγό Μπουρκάς – Αλεξανδρούπολη.
Παρ' όλες τις πολυποίκιλες Αμερικάνικες “συμβουλές” και αντιδράσεις, όπως και τις υποκινούμενες από τον ΣΥΡΙΖΑ “οικολογικές” αντιδράσεις, το συμφέρον της Ελλάδας μπήκε μπροστά!
Οι Αμερικανοί προωθούσαν και προωθούν ακόμα τον δικό τους αγωγό τον οποίο μάλιστα τον περνούν μέσα από τα Σκόπια δίνοντας μερικούς ακόμα πόντους πλουτισμού στους Πρεζέμπορους των Βαλκανίων και όχι μόνο!
Καλοκαίρι του 2007 και οι φωτιές κατακαίνε την Ελλάδα και Έλληνες βρίσκουν τραγικό θάνατο στις 285 εστίες πυρκαϊάς οι οποίες άναβαν κάθε βράδυ!
Όχι μόνο ο “χαλαρός” Κρατικός μηχανισμός δεν μπορούσε να αποτρέψει τα γενόμενα αλλά ούτε ο Θεός ο ίδιος!
Κάποτε, καιγόντουσαν τα ελαιόδεντρα της Πελοποννήσου και στουπιά φεύγαν από γνωστά”πράσινα” παράθυρα να βοηθήσουν την επιβολή των νόμων της ΕΟΚ τότε!
Ο Γιακουμάτος ο οποίος είναι για μισές κλωτσιές (γιατί ολόκληρες πάνε χαμένες) μέσα στην χαζομάρα του ξεστομίζει εκείνο που επιβεβαίωσε μερικές μέρες πριν ή τέως ιδιαίτερα του Χριστοφοράκου τέως ιδιαίτερα του Γαπ, ότι το “ΠΡΑΣΙΝΟ” ΚΑΙΕΙ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ!
Είναι καταπληκτικό πόσο μεγάλες αλήθειες μπορεί να ειπωθούν από ηλίθιους ανθρώπους.
Έστω και βουλευτές!
Το ένα δεν αναιρεί το άλλο!!!
Εκβιαστικά προκηρύσσονται εκλογές και ο Κ. Καραμανλής επανεκλέγεται Πρωθυπουργός. Παρ' όλο τον πόλεμο από τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης και τα τότε εμφανιζόμενα και ανερχόμενα ιστολόγια οι Έλληνες δείχνουν ότι καταλαβαίνουν ότι το “χαρτί” της ανεπάρκειας στις πυρκαϊές που τους επισείουν και κουνούν κατά πρόσωπο, είναι ψεύτικο!
Το επόμενο δώρο του Καραμανλή στην Νέα Τάξη και τα ντόπια τσιράκια της είναι το μεγάλο όχι στο Βουκουρέστι την 4η Απριλίου του 2008, στην ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ με το όνομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.
Τότε είναι που λαμβάνεται η επόμενη απόφαση.
Πραξικόπημα!
Όχι όμως από τους Στρατιωτικούς αυτή την φορά! Αυτήν την φορά μπορεί να τους βγουν πραγματικοί πατριώτες και όχι μόνο να αποκαλυφθούν τα σχέδιά τους αλλά και να καταδειχθούν οι ίδιοι παθαίνοντας ανεπανόρθωτη Πολιτική ζημιά.
Έτσι λοιπόν αποφασίζεται να βγει πάλι το ΠΑΣΟΚικό παρακράτος για άλλη μια φορά!
Με ευκαιρία τις παλινωδίες του ΓΑΠ -mind the GAP για το άρθρο 16 οι φοιτητές ξεχύνονται στους δρόμους και στις διαδηλώσεις αλλά δυστυχώς όλα γίνονται υπό το φως της ημέρας.
Έτσι μια περίπτωση προβοκάτσιας θα ήταν εύκολα να καταγραφή κι έτσι να γύριζαν στο τετράγωνο 0.
Ήρθε το καλοκαίρι και η γνωστή Ελληνική ραστώνη.
Ο εκρηκτικός μηχανισμός όμως είχε μπει σε λειτουργία και η ώρα μηδέν ήταν το βράδυ 17 Νοεμβρίου 2008.
Μια πορεία η οποία θα δεχόταν την επίθεση των ΜΑΤ ήταν πολύ εύκολο να έχει μερικούς νεκρούς βγάζοντας τον λαό στον δρόμο και ανατρέποντας την “κακή και ανάλγητη” Κυβέρνηση!
Κάτι που είχε γίνει ξανά το 1980, με νεκρούς τον Ιάκωβο Κουμή και την Σταματίνα Κανελλοπούλου, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες.
Τόσο αδιευκρίνιστες που τα ονόματά τους δεν τα αναφέρει κανείς, ποτέ!
Δεν τους βγήκε όμως λόγο βροχής κι έτσι έπρεπε να περάσουν στο πιο εξεζητημένο σχέδιο.
Αυτό που ζητούσε και είχε αίμα κατά πρόσωπο.
Εκτελεστικό όργανο ήταν ένας “αγράμματος” Μανιάτης οπαδός του Κόμματος και υπόχρεος λόγω του διορισμού του στο σώμα Ειδικών φρουρών. Άλλωστε αυτό ήταν το ζητούμενο αφ' εξαρχής.
Το σκηνικό έχει στηθεί προσεκτικά.
Δύο άτομα έχουν βιντεοσκοπηθεί να πλησιάζουν της οδό Τζαβέλα και μετά να φεύγουν!
Ο ήχος είναι ο γνωστός Αθηναϊκός ήχος στην περιοχή των Εξαρχείων σχεδόν κάθε βράδυ. Σειρήνες, κρότοι, φωνές.
Έτσι κι αλλιώς η “δολοφονία” είναι εν τω γεννάσθε, όποτε δεν υπάρχει λόγος να έχουν αρχίσεις τα επεισόδια. Ή μήπως υπάρχει?
Όλοι οι υποτιθέμενοι μάρτυρες και μη είναι σε επαφή με ανώτερους Αξιωματικούς μέσα στην ΓΑΔΑ και όλοι περιμένουν το θύμα, το προσεκτικά διαλεγμένο θύμα, να βρεθεί στο σημείο Χ!
X marks the spot!
Το θύμα είναι παιδί πλούσιας μεγαλοαστικής οικογένειας από χωρισμένους γονείς, πράγμα που αφήνει το ξεγλίστρημα της κακής ανατροφής-αλητείας σε περίπτωση που χαλάσει το σενάριο.
Ο φίλος του ο Νίκος, συμμαθητής του στου Μωραϊτη, έχει καλέσει την παρέα σε ένα ίντερνετ καφέ. Ο Αλέξης δεν γινόταν να μην πάει!
Ο Νίκος ήταν ο φίλος του που του σήκωσε την μπλούζα και είδε την πληγή επάνω στην καρδία και το αίμα να κυλάει.
Η Λητώ Βαλιάτζα έμενε στον πρώτο όροφο πολυκατοικίας στην Τζαβέλα και κατάγραψε το περιστατικό. Τα λόγια της επί λέξη: «Εγώ ακόμη δεν είχα αντιληφθεί τι συνέβαινε αριστερά από εμένα. Κοίταζα συνέχεια τους αστυνομικούς. Είχα αναμμένη τη μηχανή, όμως τα μάτια μου ήταν στραμμένα πάνω στους αστυνομικούς και όχι στην οθόνη της φωτογραφικής μηχανής. Γι' αυτό το λόγο δεν υπάρχει καθαρό οπτικό πλάνο των αστυνομικών να σημαδεύουν με προτεταμένα τα όπλα, ούτε έχει καταγραφεί οπτικά η στιγμή των πυροβολισμών, κι αυτό, διότι παρεμβλήθηκε κάποιο εμπόδιο ανάμεσα στη φωτογραφική μηχανή και στους αστυνομικούς»
Ο Ξενοφών Παπαδημητρίου κατέθεσε(?) :«Ο αστυνομικός έβγαλε από τη θήκη του το όπλο με το δεξί του χέρι, το προέταξε ευθεία και μπροστά, σταθεροποίησε το χέρι του με το αριστερό του χέρι και πυροβόλησε ευθεία μπροστά δυο φορές συνεχόμενες»
Από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, αυτοί οι “μάρτυρες” και κάμποσοι άλλοι ήταν σε διαρκή επικοινωνία με τους προαναφερθέντες Αξιωματικούς της ΓΑΔΑ!
Αντί να τα λένε με τα αναρχοάπλυτα μέσα παραπληροφόρησης, είχαν ψιλή κουβεντούλα με του μπάτσους-γουρούνια -δολοφόνους!
Κανένας από αυτούς δεν έδωσε επίσημη κατάθεση παρά μόνο “καναλικές” καταθέσεις για να φανατίσουν τον κόσμο.
Όλοι τους έχουν εξαφανιστεί.
Ο “φίλος” του Αλέξη και “αυτόπτης μάρτυς” δεν πήγε καν στην δίκη να καταθέσει προβάλλοντας ηλίθιες δικαιολογίες και κανένας πρόεδρος δεν διέταξε την βίαια προσαγωγή του!
Η Βαλιάτζα καταθέτει ότι δεν είχε αντιληφθεί ΑΡΙΣΤΕΡΑ της τι γινόταν γιατί κοιτούσε τους αστυνομικούς.
Μα στο βίντεο οι αστυνομικοί ΕΙΝΑΙ αριστερά της!
Έπειτα μιλά για εμπόδιο την στιγμή των πυροβολισμών την στιγμή που κάτι τέτοιο δεν είναι εμφανές στην προβολή του βίντεο χώρια το γεγονός ότι το βίντεο τραβήχτηκε από τον πρώτο όροφο και το πλάνο θα έπρεπε να ήταν ασύγκριτα κοντινότερο. Και λεπτομερέστερο!
Ο Παπαδημητρίου καταθέτει, “καναλικά” κι αυτός ότι ο Κορκονέας σημάδεψε κατ' ευθείαν στην καρδιά.
Από την ανεπίσημη ενημέρωση ( το γιατί είναι ευκολονόητο) ξέρουμε ότι η σφαίρα έχει φορά από πάνω προς τα κάτω και η πύλη εισόδου είναι ψηλά στον θώρακα προς τον ώμο!
Τι λένε όλα αυτά?
Το θύμα προκλήθηκε να είναι στην θέση που του είχαν ετοιμάσει!
Ο Κορκονέας είχε δώσει το πιστόλι του στον εκτελεστή ο οποίος βρισκόταν στο μπαλκόνι της Βαλιάτζα στον πρώτο όροφο.
Ο Κορκονέας έριξε μερικές στον γάμο του καραγκιόζη μόνο και μόνο για να συλλέγουν οι κάλυκες.
Η ταυτοποίηση του όπλου του όμως, έγινε από την σφαίρα!
Σφαίρα η οποία ή ήταν “μαγειρεμένη” από την αρχή ή έκατσε να αποστρακιστεί τόσο όσο να σημαδευτεί αλλά και να φέρει καίριο πλήγμα στο παιδί.
ΟΛΟΙ αυτοί οι “μάρτυρες οι οποίοι τόσο βολικά έδιναν συνέντευξη σε όποιο κανάλι τους την ζητούσε τώρα έχουν εξαφανιστεί από προσώπου γης!
Αναζητώντας τους ονομαστικά στο Ιντερνετ, το μόνο που έχεις σαν απάντηση είναι η εμπλοκή τους εκείνες τις ημέρες. Μετά ΤΙΠΟΤΑ!
Ταυτόχρονα εκείνες τις ημέρες ξεκίνησε ένα δεύτερο σενάριο να παίζει αλλά το έκαψαν πολύ σύντομα αφοί προβλήματα αξιοπιστίας μπορούσε να εγείρει παρά να ενισχύσει το ήδη φλέγον!

20/12/2008 |

Εξιτήριο

Εξιτήριο πήρε χθες από την κλινική όπου νοσηλευόταν ο 16χρονος μαθητής Γιώργος Παπλωματάς που πυροβολήθηκε στο Περιστέρι.
Σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν από την Αθήνα, σύγχυση και πολλά ερωτηματικά έχει προκαλέσει ο τρόπος που χειρίστηκε η Ελληνική Αστυνομία την υπόθεση, καθώς η Αστυνομία δεν είχε μέχρι χθες σαφή εικόνα για το τι έγινε, καθώς είχε πληροφορηθεί το συμβάν από καταγγελίες συνδικαλιστών μόλις δεκατρείς ώρες μετά τον τραυματισμό του μαθητή.
Στο μεταξύ, με δύο πορείες στο κέντρο του Περιστερίου, μαθητές, εκπαιδευτικοί και γονείς εξέφρασαν την ανησυχία και τον προβληματισμό τους για το δεύτερο κρούσμα βίας με το 16χρονο μαθητή της Β΄ Τάξης του Λυκείου Περιστερίου
Ο τραυματισμός του μαθητή πυροδότησε νέες κινητοποιήσεις και συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας χθες το απόγευμα έξω από τη Βουλή των Ελλήνων από τις εργατικές και εκπαιδευτικές οργανώσεις.

Τον θυμόσαστε τον πιτσιρικά?
Τον έπαιξαν μερικές μέρες τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης σαν νέο κρούσμα πυροβολισμού από παρακρατικούς, χρυσαυγίτες, χίτες και ότι άλλο είχαν πρόχειρο.
Κάποιος ή κάποιοι (πράκτορες?) δείχνοντας υπερβάλλοντα ζήλο είχαν πυροβολήσει τον μαθητή σε ένα πάρκο στο Περιστέρι, μέρα μεσημέρι.
Επειδή αυτή την φορά ή που δεν θα γινόταν πιστευτό και ίσως να κλόνιζε και την αξιοπιστία του “αλέξη” ή θα ήταν απλή υπερβολή, τα κανάλια παρ' όλη την δίψα τους για αίμα το έθαψαν!
Είχαν αρκετές πορείες να διαχειριστούν. Δεν ήθελαν κι άλλες!

Η στάση της Κυβέρνησης.
Ένα μεγάλο κομμάτι του πληθυσμού τους θεωρούσε ανίκανους και δειλούς.
Αυτοί ήξεραν αυτά που εμείς ξέρουμε τώρα ή υποψιαζόμαστε ότι ξέρουμε ξύνοντας απλά την επιφάνεια των πραγμάτων.
Ο Παυλόπουλος, όπως πολλές φορές του έχω παραγγείλει, θέλει μπόλιασμα από τους φίλους του, τους Πακιστανούς.
Του Καραμανλή του έχω αποδώσει με 108 τον χαρακτηρισμό ΠΙΛΑΦΑΣ.
Κανένας τους όμως δεν θα μπορούσε να κάνει κάτι περισσότερο από αυτά που έκανε ή δεν έκανε τον Δεκέμβριο του '08.
Είναι ίσως η μοναδική φορά που τους δίνω δίκιο. Όχι όμως και συγχωροχάρτι για όλα τα άλλα λάθη, άσχετα με αυτήν την προβοκάτσια του ΠΑΣΟΚ.
Ο Καρατζαφέρης ωρυόταν κάθε μεσημέρι στην εκπομπή του στο κανάλι του.
Κύριε Καραμανλή, έλεγε, ελέγξτε ποιοι μπαίνουν στην χώρα! Ελέγξτε τα λιμάνια και ελέγξτε τα αεροδρόμια!”
Κάτι είχε μυριστεί ή του είχαν σφυρίξει του σημερινού κωλοτούμπα
και προσπαθούσε να το πει.
Σήμερα μπορώ να πω ότι ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑΝ.
Δεν το είχαν σε τίποτα να ξεκινούσαν μια αιματοχυσία και ο Δεκέμβριος του 08 να γινόταν Δεκέμβρης του 44!
Αν άνοιγε πυρ η Αστυνομία, ποιος μπορεί να εγγυηθεί ότι το ίδιο δεν θα έκαναν μερικοί χαζοδεξιοί μέσα σε μια κακώς εννοούμενη αντικομουνιστική υστερία.
Σειρά είχαν ένα εκατομμύριο Αλβανοί και δύο εκατομμύρια Λαθρομετανάστες να βγουν στους δρόμους.
ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΜΑΣ ΦΥΣΙΚΑ!!!

Μικρή παρένθεση.
Την ημέρα των γεγονότων και των νεκρών στην Marfin ήμουν στο καράβι και είπα στα παιδιά, “τα ίδια κάνανε οι μισθοφόροι της CIA, οι Κόνδορες, στην Αργεντινή, τα ίδια πάνε να γίνουν εδώ. Ακόμα δεν είδαμε τίποτα!
Όταν έβγαιναν οι νοικοκυρές με τις κατσαρόλες στις διαδηλώσεις στην Αργεντινή, οι Κόνδορες έβγαιναν με τα Καλάσνικοφ! Εναντίων τους βέβαια!
Όσο για τους μισθοφόρους της CIA, εδώ στην χώρα, κι αυτοί πουλί έχουν στην σημαία τους!


Συνεχίζω.
Οι αναρχοάπλυτοι λοιπόν με την ανοχή-στοργή κομμάτων του Ελληνικού Κοινοβουλίου λεηλατούσαν και έκαιγαν έχοντας ως σημαία συνθήματα του τύπου “η νεολαία σε αδιέξοδο” ή “η γενιά των 700 Ευρώ”.
Ακόμα και μετά το πέρας των επεισοδίων συνέχισαν να βάλουν το Κράτος και την ίδια την Κοινωνία με το να σπέρνουν τον τρόμο πυροβολώντας αδιακρίτως αστυνομικούς ευρισκόμενους επάνω στο καθήκον τους!
Τα ζούσαμε καθημερινά με τον Διαμαντή, την Σοφία, τον μακαρίτη τον Σάββα.
Και μετά ήρθε ο έρωτας!
Και μετά ήρθε η 5ή Οκτωβρίου του 2009.
Ένα άρωμα καθαριότητας σάρωσε την Ελλάδα και εξαφάνισε κάθε ίχνος αναρχοάπλυτου, άπλυτου ή ότι άλλο.
Η νεολαία έφτασε στο αδιέξοδο και τώρα κάνει μεταβολή.
Αντίδραση καμία!
Η γενιά των 700 Ευρώ έγινε γενιά των 530 Ευρώ και αυτών υπό προϋποθέσεις.
Φωνή βοώντος εν τη ερήμω!
Ξεκινούσε ο Καραμανλής να πάει στην Θεσσαλονίκη για την ομιλία-Βατερλό του και τον ακολουθούσαν οι μολότοφ από την Αθήνα στην Θεσσαλονίκη μέχρι που γύριζε.
Πήγε ο ΓΑΠ – mind the GAP φέτος και οι antiFa' στην Θεσσαλονίκη αγόρασαν όλα τα Fa' για να κάνουν μπάνιο σαν καλά και υπάκουα παιδάκια μπροστά στον μπαμπά!
Ας είναι καλά ο γιατρός με το παπούτσι που έσωσε λίγο τα πράγματα!

Επιστροφή στο μέλλον με τον Κορκονέα, ο οποίος αφού έφερε σε πέρας την αποστολή του, λίγο πράγμα είναι από βλάχος Μανιάτης να είσαι εσύ ένας από αυτούς που στήριξαν το ΠΑΣΟΚ στα ενδοκομματικά του προβλήματα και μακροπρόθεσμα το έφεραν στην εξουσία, έτσι ώστε οι Νέα Τάξη να έχει υπό έλεγχο αυτή την χώρα?
Ένα καλό εισιτηριάκι για το Αμέρικα για όλη την οικογένεια, ένα καλό σχολείο για τα παιδιά και όλα αυτά μια ανάμνηση εν όψη μιας καινούργιας ζωής.
Ο Κορκονέας ή που φύγει κύριος από το Δικαστήριο ή που θα φυγαδευτεί ακόμα και με την βοήθεια της ΧΕΣΤΑΣ των επαναστατών ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ!
Αλίμονο στους αστυνομικούς που θα πέσουν στο καθήκον κατά την “απαγωγή”!
Αυτά τα λίγα από εμένα!
Τα περισσότερα καίνε!
Εκτός αυτού, θα τα ακούσετε κατ' ευθείαν από το στόμα των ΠΑΣΟΚων πρωταγωνιστών καθ' οδόν προς του Γουδή.
Ο φόβος κάνει τον άνθρωπο πολύ ομιλητικό και αυτοί έχουν πολλά να πουν.
Μα πάρα πολλά να πουν!

1 σχόλιο:

 1. Μερικές λεπτομέρειες για τα Δεκεμβριανά 2008

  The Big Game

  http://www.berlin-athen.eu/index.php?id=79&tx_ttnews[tt_news]=704&tx_ttnews[backPid]=78&cHash=7a8e6e2219


  Το URL δεν το ανεβάζει πηγαίνεται στο:

  http://www.berlin-athen.eu αναζητηση (suchen) BIG GAME 2 /selida

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Βρίστε ελεύθερα! Το πολύ-πολύ αν μου σπάτε τ' αρχίδια, να σας διαγράψω το σχόλιο.