.

ΠΟΥ χρωστάμε ΠΩΣ χρωστάμε ΠΟΣΑ χρωστάμε
ΠΟΙΟΙ έφαγαν ΠΩΣ έφαγαν ΠΟΣΑ έφαγαν

Τρίτη, 6 Ιουλίου 2010

Γιατί έκλεισαν το στόμα του Ζαχαριάδη?!


Βρε τι μαθαίνει κάποιος γερνώντας!
Από αλλού ξεκίνησα να διαβάζω και μετά από κάμποσα λινκ βρέθηκα στις “ανιχνεύσεις” να δια βάζω “Γιατί Έκλεισαν το στόμα του Ζαχαριάδη”.
Ερώτηση ή διαπίστωση?
Δια να δούμε τι θα δούμε πάρα κάτω.

...Τον Μάρτιο του 1962 ο εξόριστος καθαιρεθείς ΓΓ του ΚΚΕ πήγε στην ελληνική πρεσβεία στη Μόσχα ζητώντας να επιστρέψει και να μιλήσει  ΦΩΤΕΙΝΗ ΤΟΜΑΗ ...”

...Απομονωμένος από τους συντρόφους του στο κόμμα αλλά και ταπεινωμένος από την ΚGΒ ως το τέλος της ζωής του, όταν βρέθηκε νεκρός με μια θηλιά στον λαιμό την 1η Αυγούστου 1973, ο Ζαχαριάδης έκανε την ύστατη προσπάθεια με μια επιστολή του προς την ελληνική πρεσβεία Μόσχας, τον Μάρτιο του 1962, να επιστρέψει στην Ελλάδα, «το νόστιμον ήμαρ», όπως έχει καταγραφεί στην ομηρική γραμματεία...”

...Προϊστάμενος επί σειρά ετών της Υπηρεσίας Δασών σε ένα μικρό χωριό έξω από το Σβερντλόφσκ στα Ουράλια, ο Ζαχαριάδης δεν υποψιαζόταν πως, επισκεπτόμενος στις 10 Μαρτίου 1962 την ελληνική πρεσβεία Μόσχας, όπου είχε δίωρη συνομιλία με τον διαπιστευμένο στη Μόσχα έλληνα πρεσβευτή Γ. Χριστόπουλο, προδιέγραφε το τέλος του ξεκινώντας ο ίδιος τη θύελλα που θα ακολουθούσε με τίμημα τη ζωή του. «Απρόοπτη» χαρακτήριζε εκείνη την επίσκεψη ο Χριστόπουλος και αναφέρθηκε με τρισέλιδο κρυπτογραφικό τηλεγράφημά του προς το ΥΠΕΞ...”
...άποψη ότι «θα έπρεπε όμως να εξετασθή και η άποψις μήπως προκύψει τελικώς ωφέλεια δι΄ ημάς, δεδομένου ότι κατά διεξαγωγήν δίκης θα τονισθούν και πάλιν εγκλήματα συμμοριτών και θα παρασχεθή εκ νέου ευκαιρία εις λαόν αναλογισθή κινδύνους εκ κομμουνιστικής επαναστατικής δράσεως» (ΑΠ 384)...”

...Η ιδιόχειρη επιστολή του Νίκου Ζαχαριάδη (αριστερά) επάνω σε χαρτί με προμετωπίδα την Ακρόπολη των Αθηνών. «…Είμαι έτοιμος και πάλι μπροστά στην καραμανλική δικαιοσύνη να κάνω το καθήκον μου απέναντι στον λαό που με γέννησε και με δέχτηκε στις γραμμές του σαν αγωνιστή του» έγραφε μεταξύ άλλων από τη Μόσχα την 1η Φεβρουαρίου 1962 απευθυνόμενος προς τον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών...”
...Ετόνισεν ότι δεν πρόκειται πλέον αναμιχθή πολιτικήν δράσιν,εξηγήσας ότι σταδιοδρομία του έληξεν κατόπιν αποκηρύξεώς του από συμμορίτας εξωτερικού και από κομμουνιστάς Ελλάδος...”
...Η αντίδραση ωστόσο της Αθήνας θα είναι καταιγιστική. Τόσο ο τότε ΥΠΕΞ Αβέρωφ-Τοσίτσας, ευρισκόμενος στο Παρίσι, όσο και ο υπουργός Δικαιοσύνης Παπακωνσταντίνου, προς τον οποίο διεβιβάσθη το πρωτότυπο της επιστολής Ζαχαριάδη, θα ζητήσουν από τον έλληνα πρεσβευτή στη Μόσχα να επιστρέψει την επιστολή στον αποστολέα της «ως απαράδεκτον, αποφεύγοντες οιανδήποτε μετ΄ αυτού προσωπικήν επικοινωνίαν» (ΑΠ Α134-11, Αβέρωφ, 16 Απριλίου 1962)...”

Φωτεινή Τομαή. Εβραία “δημοσιογράφος”!
Φοβού τους Εβραίους και αποκαλήψεις κάνοντες!
Δεν με πειράζει ιδιαίτερα αφού ο εχθρός του εχθρού μου μπορεί να είναι και φίλος μου!

βρέθηκε νεκρός με μια θηλιά στον λαιμό” Αχ, ρε φουκαρά Νίκο. Την Θεωρία της στυμένης λεμονόκουπας δεν την ήξερες?
Σου την έμαθαν!
Φανταστείτε έναν ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ να καταθέτη στο Ελληνικό Δικαστήριο και να επιβεβαιώνει όλα όσα έχουν ανά καιρούς για το ΚΚΕ και την προδοτική στάση του έναντι του Ελληνισμού. Διαχρονικά!!!
Να ονόμαζε αυτούς οι οποίοι είχαν παίξει τα ματωμένα παιχνίδια τους στις πλάτες της Ελλάδας και να ξεσκέπαζε και τους λόγους!

Ότι ακριβώς διαπίστωνε και ο Πρεσβευτής στην Μόσχα και έλπιζε ότι θα ξεμπροστιαζόταν τελικά το ΚΚΕ.

Το γεγονός του ότι η επιστολή ήταν ιδιόχειρη έχει μέγιστη σημασία διότι αποδεικνύει ότι κατά πολύ-πολύ μεγάλο ποσοστό δεν είναι πλαστή όπως θα ήταν/είναι η αντίδραση του ΚΚΕ.
Γιαυτό λοιπόν όταν γράφει: “... αποκηρύξεώς του από συμμορίτας εξωτερικού και από κομμουνιστάς Ελλάδος...” επιβεβαιώνει τους χαρακτηρισμούς της κακιάς και επάρατης Δεξιάς, Κομμουνιστοσυμμορίτης και Αντισυμμοριτικός Αγών!
Επι το λαϊκότερον Συμμοριτοπόλεμος!!!

Και φτάνουμε στην αντίδραση της “Δεξιάς”!!!
...να επιστρέψει «ως απαράδεκτον, αποφεύγοντες οιανδήποτε μετ΄ αυτού προσωπικήν επικοινωνίαν»...”
Γεώργιος Αβέρωφ-Τοσίτσας. Γνωστός και ως “Ρόζα” κάνοντας καριέρα στα τέσσερα! Καλλιτεχνική τοιαύτη φωτογραφία διέθετε ο Ταγματάρχης Καταδρομών και στέλεχος της ΚΥΠ, Παρασκευάς Μπόλαρης, και με την “βοήθεια” της οποίας απέδρασε από το Νοσοκομείο Λαϊκό όπυ ενοσηλεύετο εκτίοντας ποινή φυλακήσεως 8 ετών!
Μαθητής του Γεωργίου Αβέρωφ θεωρείται ο Αντώνης Σαμαράς!
Καλή σταδιοδρομία Αντωνάκη και μ'ένα καλό επιβήτορα!!!
Μιχάλης Παπακωνσταντίνου. Χασικλής και Μπεκρής.
Το ένα χειρότερο του άλλου. Ήξερε όμως να είναι καλός γλύφτης και να κρατάει κρυμένα μυστικά και ντοκουμέντα!

Κανέναν Εθνικιστή δεν τον λερώνει η βρωμιά των ΚυνοΒολευτικών, Αστικών και “Υπεραστικών” κομμάτων, παρατάξεων και ιδεολογιών!
Έτσι όπως τα έχετε κάνει μόνοι σας, να τα λουστείτε!
Αυτός ο Τόπος δεν σας φταίει τίποτα και να είστε σίγουροι ότι όσο περνάει από το χέρι μας θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να τον απαλλάξουμε από την βρωμερή παρουσία σας!
ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΙ ΚΑΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ, ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΝΗΚΕΙ!

1 σχόλιο:

 1. Γαμημένοι κουμμουνιστές, πουτάνων γιοί.
  29 Αυγούστου του 1922 έγινε η πυρπόληση της Σμύρνης.
  Για πάρτε μάτι για το προδοτικό παρελθόν του ΚΚΕ:

  http://www.pare-dose.net/?p=3544

  Όμως ο Θεός της Ελλάδας 27 χρόνια ακριβώς μετά στις 29/8/1949 έδωσε.

  Προς μελλοντικούς γαμπρούς:
  Δεν αρκεί να παντρευτείτε Ελληνίδα. Αλλά να μην είναι και κουμμουνίστρια συνάμα. Άλλο πράγμα να γαμάς άπλυτες πατσαβούρες αριστερές ως γκόμενες κι άλλο να παντρευτείς μια τέτοια.
  Συνεπώς γκαστρώνουμε εθνικόφρωνα, ελληνικά κοριτσόπουλα!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Βρίστε ελεύθερα! Το πολύ-πολύ αν μου σπάτε τ' αρχίδια, να σας διαγράψω το σχόλιο.