.

ΠΟΥ χρωστάμε ΠΩΣ χρωστάμε ΠΟΣΑ χρωστάμε
ΠΟΙΟΙ έφαγαν ΠΩΣ έφαγαν ΠΟΣΑ έφαγαν

Πέμπτη, 10 Ιουνίου 2010

Άρθρο 16 και "νέα γενιά"!

Άρθρο 16 και "νέα γενιά"!
Το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε?!


Ξυπνάτε ρε βλαμένα!
Κάθε φορά που σας δίνεται η δυνατότητα να μιλήσετε για τα προβλήματά σας, όλο την ίδια καραμέλα πιπιλάτε και όλο την ίδια κασέτα ξαναπαίζετε!
"…η νέα γενιά…", "…δεν έχει μέλλον η νέα γενιά…", "…τα όνειρα της νέας γενιάς…", "…και σε τι κοινωνία θα ενταχθεί η νέα γενιά…" και να ο ατέρμονας να γυρίζει!
Οι νεκροθάφτες των ονείρων σας έχουν όνομα ρε και λέγονται ΟΛΜΕ!!!
Καλώς ή ΚΑΚΩΣ, οι Πανελλαδικές εξετάσεις έχουν ιδιαίτερη βαρύτητα για εσάς.
Τι έκαναν εκείνες τις ημέρες οι διαμορφωτές της ύπαρξής σας και της κοινωνικής σας συνείδησης, οι Λειτουργοί της Παιδείας?
Απεργούσαν με οικονομικά αιτήματα!
Τι θα κάνουν κατά την βαθμολογία των γραπτών σας?
Το ΔΣ της Ομοσπονδίας Λειτουργών Μέσης Εκπαιδεύσεως τους καλεί σε αποχή για να ικανοποιηθούν τα οικονομικά τους αιτήματα!
ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΤΕΛΟΝΑ!!!
Το καταλαβαίνετε αυτό μικρά ηλίθια κομμάτια κρέας ή θα πρέπει να περάσετε από την μηχανή του κιμά πρώτα?  
Σας έχουν γραμμένους στα παλαιότερα των υποδημάτων τους και ένα μέτρο υψηλότερα!
Δεν δίνουν έναν παρά για το μέλλον σας! Ο αγώνας ο δικός σας με τις καταλήψεις και τις ηλίθιες δικαιολογίες τους είναι για να παίρνουν παράταση στην ξάπλα οι "καθηγητές" σας μέχρι τα Χριστούγεννα!
Οι πεζοδρομιακοί αγώνες σας για "δωρεάν παιδεία" είναι "επιδοτούμενοι" και υποστηριζόμενοι από τους "καθηγητές" σας μέχρι το απόγευμα, που θα πάτε να ακουμπήσετε τα σκληρά και με κόπο κερδισμένα χρήματα των γονιών σας στα φροντιστήρια αλλά και ίσως στους ίδιους πρωϊνούς καθηγητές οι οποίοι θα σας διδάξουν στείρες παπαγαλέ γνώσεις με το αζημίωτο!
Ό λαός με την σοφία του έχει μία παροιμία.
"όποιος θέλει το καλό μου με κάνει και κλαίω και όποιος θέλει το κακό μου με κάνει και γελάω"!
Τι γέλια κάνετε στην μαθητική αίθουσα με τον καθηγητή να σας λέει ιστορίες από τα φοιτητικά του χρόνια και εσείς να ανταλλάσσετε απερίσπαστοι τα μηνυματάκια σας και τις πορνοφωτογραφίες σας! Ε?
Που να δείτε γέλιο που έχετε να κάνετε μερικά χρόνια αργότερα μέσα στην ζωή και "με δικό σας σακί στον μύλο" που δεν θα ξέρετε να συμπληρώσετε μια αίτηση ή ένα βιογραφικό και το αφεντικό δεν θα σας λέει ιστορίες αλλά χριστοπαναγίες και λοιπά ευχολόγια!
Κι εσείς θα έχετε "αγοράσει" από τους καθηγητές σας ένα απολυτήριο ή ένα πτυχίο του οποίου η μόνη χρησιμότητα θα είναι να γεμίζει μια γωνιά στον τοίχο!
Για να μην σας πώ και για την χρήση του ενίοτε και σαν μασούρι!
Η αλήθεια είναι μία. Από τον τελευταίο καθηγητάκο έως τον πρώτο Υπουργό, όλοι παίζουν παιχνίδι στις πλάτες σας.
Η ΟΛΜΕ (αλήθεια, σας εξήγησαν ποτέ τι σημαίνει ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ) σας χρησιμοποιεί σαν μοχλό πίεσης για την ικανοποίηση των ΠΑΝΤΑ οικονομικών αιτημάτων τους και σαν χρυσή εφεδρεία για παράταση των διακοπών και οι εκάστοτε Υπουργοί ως ψηφοθηρικά δολώματα των γονέων σας!
Η Υπουργός Παιδείας Διαμαντοπούλου-Bilderberg κατάργησε την βάση του 10 το οποίο, τι σύμπτωση, είναι και πάγιο αίτημα των εκπαιδευτικών Ομοσπονδιών!
Το μόνο σας δίλημμα τώρα αγαπητά μου τούβλα, χμ συγνώμη, μαθητές ήθελα να πω, είναι σε ποιάς Κολοπετινίτσας το ΤΕΙ θα εγγραφείτε? Στην Άνω ή στην Κάτω?
Ρε ζαγάρια, το τυρί το βλέπετε! Ολόκληρη φάκα δεν την βλέπετε?
Άντε και ξηλώθηκαν οι γονείς σας και πήγατε στην Άνω Κολοπετινίτσα να σπουδάσετε την καλλιέργεια της άγρια κρεμμύδας!
Τι θα το κάνετε ρε το πτυχίο? Κορνίζα ή μασούρι? Μασούρι ή κορνίζα?
Λίγο αργά δεν είναι στα 25 σας να έχετε τέτοια διλήμματα?
Εσείς ρε πάλι που θα περάσετε με κόπο και με διάβασμα στο ΤΕΙ Αθηνών Τμήμα Ναυπηγικής για παράδειγμα, δέχεστε να θεωρείστε ισότιμοι με τον καλλιεργητή αγριοκρεμμύδας? Ή ακόμα περισσότερο να πληρώνεστε το ίδιο?
Μην ξεχνάτε ακόμα ότι μετά από πολύ ξύλο, τσαμπουκάδες, δακρυγόνα, πορείες, μπάχαλα και την αμέριστη αλλά και διπλοπρόσωπη συμπαράσταση του Μεγάλου Τιμονιέρη του Τιτανικού, Γεώργιου-mind the gap-Παπανδρέου επιτράπηκε τελικά η λειτουργία των παραρτημάτων των ξένων πανεπιστημίων με την ονομασία "Κολέγια"! Φάτα  τώρα "νέα γενιά" από τους καθοδηγητές σου!
Παπανδρέους, Αλαβάνους και λοιπούς Λαοπλάνους!!!
Πως σας φαίνεται αυτό σαν, υπόσχεση εμού του ιδίου προσωπικά και αυτοπροσώπως ότι "λεφτά υπάρχουν" και πολλά από αυτά θα δοθούν για ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΕΙΑ όπως τόοοοσα χρόνια άλλωστε!!!
Λοιπόν η "λύση" είναι απλή!
Με την έναρξη της επόμενης Σχολικής χρονιάς ρίξτε ένα γερό χέρι ξύλο στους καθηγητές σας!
Μπουνίδι γερό, ΤΣΟ και ΛΟ πως το λένε και πείτε τους ότι αυτό είναι χάδι για το τι μέλλει να τους βρει αν θελήσουν να παίξουν παιχνίδια στις πλάτες σας.
Η πραγματική λύση όμως είναι απλούστερη!
Βροντήξτε τα όλα από νωρίς και μάθετε μια τέχνη και μια γλώσσα!
Αυτό είναι το διαβατήριό σας στον κόσμο με αξιοπρέπεια και με οικονομική ευμάρεια!
Αν δεν μπορείτε να γίνετε κορυφαίοι καρδιοχειρούργοι ας γίνετε κορυφαίοι τεχνίτες.
Η δουλειά δεν θα σας λείψει!
Οι …πτυχιούχοι ας μείνουν να φιλούν κατουρημένες ποδιές και να γλύφουν κ*** για μια επισφαλή Δημόσια θεσούλα!!!

Δεν εξαντλείται το θέμα εδώ και θα επανέλθω, όχι βρίζοντας ελπίζω!!!   


11 σχόλια:

 1. Σωστος , γαμω την ΟΛΜΕ και τα κομματοσκυλα
  γαμω την πουτανα σας κοπρίτες κοματοσκυλα δημοσιοι υπάλληλοι μουνομυαλοι

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. να επανελθεις βριζοντας γαμω το χρηστο τους γαμω

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Θα επανέλθω λέγοντας και επιμερίζοντας και στους γονείς το μερίδιο ευθύνης το οποίο τους αναλογεί και στο τέλος σαν Κεντρική Ιδέα θα τους χώσω το τροπάριο της Κασσιανής!!!
  Σωστός?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ρε μπασταρδε, τι σκατα εχεις βαλει μεσα στην σελιδα και σερνεται το firefox που εχω στον μονο επεξεργαστη με τα 2 GB ram (χτυπαει 100% cpu) στη διαχειριση εργασιων οταν κανω scroll (κυλιση)?
  Γιατι το σιτε σου χτυπαει 33% σε διπλοπυρηνο επεξεργαστη με 3GB ram και 58% στον Internet Explorer 6? Ελεος δηλαδη πρεπει να εχουμε την πιο γαματη καρτα γραφικων και τον πιο γρηγορο επεξεργαστη για να δουμε ενα σιτε που δεν εχει καν video μεσα? Νομιζω οτι φαιει το background που εχεις σε διαφανεια αλλα και που υπαρχει πισω απο την βασικη λευκη σελιδα ασχετα που δεν φαινεται. Ειδικα αν ενεργοποιησω την "χρηση ομαλης κυλισης" στα "Εργαλεια - Για προχωρημενους" ειναι αστα να πανε.
  Σε παρακαλω φτιαχτο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Αγαπητέ ανώνυμε!
  Αδιαμφισβήτητα είμαι γιος της μαμάς μου και DNA 100% του μπαμπά μου!
  Δεν ξέρω αν μπορώ να πω το ίδιο και για σένα αλλά το ζητούμενο είναι άλλο!
  Συγκρίνεις την ταχύτητα με χτές με το άλλο template ή απλά σήμερα μπήκες πρώτη φορά και "σέρνεσαι"?
  2πύρηνο στα 3G έχω κι εγώ με 4G μνήμη!
  εάν πραγματικά υπάρχει πρόβλημα και δυσκολεύω την σύνδεση σε σένα αλλά και σε πολλούς άλλους, κατά προέκταση, να επανέλθω στα προηγούμενα και όλοι φίλοι να είμαστε!
  Δεν το παίζω ντίβος σε τελική.
  Εξωτερικεύω τις σκέψεις μου έτσι ΑΚΡΙΒΩΣ όπως τα σκέπτομαι!!!
  Αν μου αφήσεις το μαιλ σου σε ανάρτηση παλαιότερη των 3 ημερών θα μου έρθει για αναθεώρηση και θα τα πούμε από εκεί!
  Πάντως για την ιστορία, εγώ δεν βλέπω "γκάζια" στην διαχείριση εργασιών!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Αν θες μπορεις να συγκρινεις το www.lockergnome.com/theoracle/ που δεν εχει αυτο το προβλημα.
  Για να το δεις θα πρεπει να εχεις ενα παλιο pc με onboard καρτα γραφικων. Tο κανει σε sempron@2GHz με απλη εσωτερικη vga και σε Athlon 64 X2 Dual 2.4GHz με Geforce 6200 ή 6600GT. Στον Athlon φτανει τα 42% οταν γυριζω την ροδα του ποντικιου σε firefox παντα. Σε ΙΕ6 δεν υπαρχει κανενα οπτικο προβλημα εμφανους καθυστερησης αν και στο sempron χτυπαει 30% και στον Atlon 13%. Μην περιμενεις να το δεις σε dual core με κανονικη geforce vga σειρας 8 ή νεοτερης. Ενας αλλος τροπος να το δεις ειναι να ανοιξεις ενα task manager πανω στην σελιδα και να κουνας το παραθυρο του γρηγορα με το ποντικι πανω-κατω στο πλαι που εχει την διαφανεια και οχι την σελιδα σε αναλυση οθονης 1280 ή μεγαλυτερης. Τοτε θα δεις να αφηνει ειδωλα πισω του το εν λογω παραθυρο καθως δεν προλαβαινει να ζωγραφισει αρκετα γρηγορα την νεα θεση. Τα ειδωλα δεν θα παραμενουν πολυ ωρα αλλα θα τα δεις κατι που δεν συμβαινει στο αλλο σιτε www.lockergnome.com/theoracle Τελικα κατι εχει η σελιδα κυριως σε firefox και ειτε την τσουλαω με το ποντικι ειτε την εχω ακινητη και κουναω ενα αλλο παραθυρο πανω της ο επεξεργαστης ζοριζεται. Αν δεν με πιστευεις θα πρεπει να ετοιμασω ενα video αλλα δεν εχω επαγγελματικη camera για να φανει καλα (απλη web cam εχω) και αν βαλω προγραμμα screen capture θα υπαρχει πολυ μεγαλυτερη επιβαρυνση (=αναξιοπιστο) και αρα θα πρεπει να το κανω με αλλο υπολογιστη και με καμερα. Τα θεματα σου και οι αποψεις σου ειναι πολυ σωστα αν και δεν εχω διαβασει αρκετα εδω μεσα για να εχω σφαιρικη εικονα λογω των τεστ που κανω.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Καλημέρα Ερμή!
  Δυστυχώς δεν έχω τίποτα από "παλιό" για να κάνω την σύγκριση!
  Πολλά δεν τα καταλαβαίνω, απλός ηλεκτρολόγος είμαι, αλλά, θα το ψάξω και θα το διασταυρώσω και με άλλους φίλους.
  Το μόνο καλό του νέου template είναι όχι η φωτογραφία αλλά, το ότι είμαι μεγάλος ο χώρος για τις αναρτήσεις και τα βίντεο παίζουν ολόκληρα σε πλάτος!
  Ευχαριστώ πάντως και θα το ψάξω.
  Σταύρος

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Μπραβο το εφτιαξες.
  Τα video φαινονται κανονικα οπως και πριν. Τι εννοεις οτι παιζουν σε ολοκληρο πλατος? Δεν βλεπω να πιανουν ολη την οθονη απο ακρη σε ακρη. Ειναι κανονικα μεσα στο λευκο κομματι της σελιδας οπως πριν απλα στον ΙΕ6 στοιχιζονται εντελως αριστερα εκει που τελειωνει το γαλαζιο και αρχιζει το λευκο κομματι. Στον firefox ειναι πιο σωστα και εχουν λιγη αποσταση-περιθωριο και φαινεται λιγο το λευκο και μετα αρχιζουν. Το ιδιο στοιχιζονται και τα κειμενα συριζα στον ΙΕ6, με λιγη αποσταση (και πιο σωστα) στον firefox. Δεν εχω IE8 προς το παρον για να δω που τα στοιχιζει αυτος. Κατα τα αλλα ολα καλα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Εννοώ ότι τα βίντεο χωρούν κανονικά μέσα στο πλαίσιο της ανάρτησης.
  Πριν είχα προσπαθήσει και έπρεπε να κάνω το πλάτος, από 640 που είναι το default για το μέγεθος του βίντεο, 500!
  Firefox και Opera χρησιμοποιώ από το 2002!
  Τον ΙΕ6 και 8 τους αφήνω να τους χρησιμοποιεί ο Βασιλάκης ο Πόρτες!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Διέγραψε το όνομά σου. Συμφωνώ με όσα λες αλλά το να μου βρίζεις τη θρησκεία προσβάλεις..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Οχού, καημένε!
  Τώρα το είδες?
  Τάχατες δεν έχεις γνωρίσει ΜΕΓΑΛΟΣΤΑΥΡΟΥΣ που είναι πιό κέρατα από εμένα?!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Βρίστε ελεύθερα! Το πολύ-πολύ αν μου σπάτε τ' αρχίδια, να σας διαγράψω το σχόλιο.