.

ΠΟΥ χρωστάμε ΠΩΣ χρωστάμε ΠΟΣΑ χρωστάμε
ΠΟΙΟΙ έφαγαν ΠΩΣ έφαγαν ΠΟΣΑ έφαγαν

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2010

ΒΟΥΛΗ!


237 ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΙΠΑΝ ΟΧΙ - ΟΛΟΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΙΤΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥΣΓαμώ και την βουλή σας και την πουτάνα την μάνα σας ρε μουνόσκυλα πουστρο Βο(Υ)λευτές!
Ρε γαμημένα τομάρια, γιαυτό σας ψηφίσαμε, γαμώ το μουνί που σας γλύστραγε στον βόθρο που γεννηθήκατε!
Γαμώ την κοινωνία σας ρε ξεκωλιάρηδες άντρες, τι σόϊ πλακάκια είναι αυτά?
Γαμώ τις γυναίκες σας τις ματρόνες και τις ξεκωλιάρες τις κόρες σας και τα πουστράκια τα αγοράκια σας που φοράνε τα πάμπερς που από την μια κουβαλάτε τα 500σάευρα και από την άλλη έχουν ακράτεια από τις ξεσκισμένες τους κωλοτρυπίδες!
Εσείς ρε καριόληδες είσαστε οι εκπρόσωποί μας στην Βουλή και στην κοινωνία?
Ο ένας μαλάκας έκανε συμβολική κατάληψη διοδίων ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΕ ΨΗΦΙΣΕΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΘΕΤΙΚΑ!!!!!!
Ο άλλος μεγαλύτερος μαλάκας στα όρια του μαλακοπίτουρα(!!!) είχε μπουκάρει στο γήπεδο για να μην αφήσει τον διαιτητή να διακόψη τον αγώνα, ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΑΛΑΚΟΠΙΤΟΥΡΑΣ ΚΥΡΙΕΣ & ΚΥΡΙΟΙ ΕΙΧΕ ΨΗΦΙΣΕΙ ΝΟΜΟΥΣ ΕΥΝΟΜΙΑΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ!!!!!!!!
Και το βραβείο της όρθια πούτσας πάει σε αυτόν τον Βο(Υ)λευτή ο οποίος πήγε να υπερασπιστεί άλλον Βο(υ)λευτή σε δίωξή του. ΚΟΡΑΚΑΣ, ΚΟΡΑΚΟΥ ΜΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ρε μπας και όταν κλείνετε τις πόρτες παίζετε την «μακριά γαϊδούρα»? Μπας και γαμιώσαστε εκεί μέσα στο μπουρδέλο και εμείς νομίζουμε ότι δουλεύετε ενώ δουλεύετε την κωλοτρυπίδα σας και γυαλίζετε το παλαμάρι του βαρκάρη?
Ρε ξεκωλιάρηδες τσιμπουκλήδες γαμώ τα ιερά σας και τα όσιά σας ξέρετε τι τέλος θα έχετε?
Ο Τσαουσέσκου καθάρισε και τον καθάρισαν βεβαίως με μια ριπή.
Εσείς θα πάτε με παλούκωμα. Ξέρετε πως θα σας γίνει το παλούκωμα?
Αντιγράφω από μπλογκ.

Πώς γινόταν το σούβλισμα στην Οθωμανική Αυτοκρατορία( Ήθη κι έθιμα των Τούρκων, 1774, Guer)
Γαλλικό Grand Dictionnaire: «To βασανιστήριο του διοβελισμού ένα από τα φοβερότερα εφευρήματα της ανθρώπινης θηριωδίας, είναι το σούβλισμα του κατάδικου σε ξύλινο πάσσαλο.
Ξαπλώνουν το θύμα καταγής μπρούμυτα με τα πόδια πολύ ανοικτά και τα χέρια δεμένα στην ράχη. Για να ακινητοποιηθεί εντελώς και να μη διαταράσσεται η εργασία του δημίου στερεώνεται στη ράχη του μελλοθάνατου ένα σαμάρι επάνω στο οποίο κάθεται ένας από τους βοηθούς του. Ο δήμιος, αφού προετοιμάσει την είσοδο με λίπος, ( για την κολωτρυπίδα σας λέει)πιάνει το παλούκι με τα δύο του χέρια και το μπήγει όσο βαθύτερα μπορεί και ύστερα το χτυπάει με κόπανο ώστε να εισχωρήσει πενήντα ή εξήντα εκατοστά. Ανασηκώνει τότε τον σουβλισμένο και το στερεώνει στο χώμα αφήνοντας το θύμα να ξεψυχήσει καρφωμένο. Καθώς ο δύστυχος δεν μπορεί να κρατηθεί από πουθενά το παλούκι βυθίζεται, εξαιτίας του βάρους του σώματος, όλο και πιο πολύ και τελικά βγαίνει ή από τη μασχάλη ή από το στήθος ή από το στομάχι. Κι ο θάνατος που θα τερματίσει το αποτρόπαιο μαρτύριο αργεί.
Αναφέρονται περιπτώσεις παλουκωμένων που έζησαν τρεις ημέρες σ αυτή την θέση. Η διάρκεια του βασανισμού εξαρτάται από την σωματική διάπλαση του ατόμου και την κατεύθυνση που δίνεται στον πάσαλο. Αυτό εξηγείται εύκολα. Από έναν εκλεπτυσμό της φρικαλέας θηριωδίας τους φροντίζουν μα μην είναι αιχμηρό το παλούκι αλλά αμβλύ και κάπως στρογγυλεμένο στην άκρη. Γιατί η αιχμή θα περνούσε τα όργανα κατά την διολίσθηση του παλουκιού και θα προκαλούσε τον άμεσο θάνατο. Η στρογγυλεμένη όμως απόληξη του πασσάλου παραμερίζει τα σπλάχνα, τα μετακινεί χωρίς να εισχωρεί στους ευαίσθητους ιστούς… παρά τους εφιαλτικούς πόνους που προκαλεί η συμπίεση των νεύρων η ζωή παραμένει για ορισμένο χρόνο. Γιατί είναι προφανές ότι αν το παλούκι, αντί να ακολουθήσει τον άξονα του σώματος, εισχωρήσει λοξά δεν θα βγει από το στέρνο ή την μασχάλη αλλά θα τρυπήσει το υπογάστριο. Κι έτσι αφού παραμείνει άθικτη η θωρακική χώρα και δεν πλήττονται βασικά όργανα η ζωή θα παραταθεί περισσότερο».

Τις πουτάνες τις γυναίκες σας και τις γαμιόλες τις μανάδες σας θα τις εκτελέσουμε με το θάνατο της ΠΟΥΤΣΑΣ. Θα τις γαμάμε μέχρι να ψοφήσουν και εσείς θα κοιτάτε καριόληδες γαμώ τον κώλο σας τον τρύπιο.
Όχι μόνο για όσα γράφει το τρωκτικό αλλά και για όλα όσα έχετε κάνει ρε πούστηδες γιαυτόν τον τόπο και μας έχετε πιει και το μεδούλι από τα κόκαλά μας.
Θ έρθει η ώρα που θα πιείτε και τον μπούτσο μας!!!

http://troktiko.blogspot.com/2010/01/blog-post_1924.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Βρίστε ελεύθερα! Το πολύ-πολύ αν μου σπάτε τ' αρχίδια, να σας διαγράψω το σχόλιο.